Slikiltä uusi biisi – mietteitä rahasta tunnistettavalla soundilla

Samuli Vienola

Aiemmin itsenäisenä julkaissut Sliki kuuluu nykyään Epic Recordsin talliin.

Epic Recordsille sainattu Sliki julkaisi toisen singlensä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä EP:lta. Nimeä Hard Rock kantava biisi jatkaa artistin tuttua ja tunnistettavaa soundia ja sen teemat pyörivät pitkälti rahan ympärillä.

– Mä oon ihan pikku pojasta asti haaveillu ja jahdannu rikastumista mut mä en ollu ikinä valmistautunut siihen. Sit ku se tapahtu, tuntu et mä kräkkäsin tän koodin ja kelasin et täs o mahis ettei tarvis enää ikinä miettii palkkatöitä. Sillon ku se tapahtuu nopeesti, sul ei todennäkösesti oo suunnitelmaa sinne asti tai hajuukaa niist uusista ongelmista mitä se tuo mukanaan. Tän kelan lopputulos on Hard Rock ja kallis opetus, kertoo artisti.

Slikin ensimmäinen single levytyssopimuksen alla, Europe, julkaistiin viime vuonna ja se tarjoaa kotimaan kentälle Memphis-tyylistä räppiä. Artistin tavaramerkiksi tuntuu muodostuneen vahvat, tyypillisten rap-teemojen ympärillä pyörivät punchlinet, joita kuullaan myös uusimmalla julkaisulla.

Artistilta kuultiin kaksi julkaisua jo ennen levytyssopimusta. Niistä ensimmäisellä vierailee Melo ja uransa sittemmin päättänyt Skii6. Nimellä Hodari julkaistu biisi on kerännyt Spotifyssa itsenäisenä julkaisuna kiitettävästi lähes 800 tuhatta kuuntelua. Slikiltä kuultiin julkaisu myös Turistin kanssa, kun he julkaisivat kappaleen PV lokakuussa 2021.

Kappaleille löytyy myös musiikkivideot artistin YouTube-kanavalta. Alla olevasta linkistä pääset katsomaan niistä tuoreimman, joka on tuotantoyhtiö Bajon käsialaa.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.