Sexmane starttaa uuden vuoden jo ennen odotettua kakkosalbumiaan

Lucas Sene

Uuden albumin levyjulkkareita juhlitaan pian loppuunmyydyllä Helsingin Tavastia-klubilla.

Valtaisan suosion saavuttanut Sexmane on kiertänyt loppuunmyytyjä keikkapaikkoja tänä vuonna ympäri Suomen. Kuluneen vuoden aikana artisti on noussut myös yhdeksi Suomen kuunnelluimmaksi artistiksi, ollen tänä vuonna neljänneksi kuunnelluin kotimainen artisti.

Ahkerasti musiikkia julkaisevan artistin nousuputki jatkuu, sillä tammikuun ensimmäisellä viikolla ulos tulevalta SEXTAPE II -albumilta muutamia singlejä julkaissut räppäri sai myös toista vuotta putkeen peräti neljä Emma-ehdokkuutta. Musiikkinsa lisäksi taiteilija on luonut muun muassa oman vaatemalliston, johon kuuluu niin huppareita kuin alusvaatteitakin.

Kesän festivaaleilla sekä aktiivisesti ympäri vuoden esiintymisillään vakuuttanut artisti on monelle tuttu energisestä lavaenergiastaan, jota kuulijat pääsevät fiilistelemään kattavan albumikiertueen myötä ensi keväänä. Sexshow-liveistä saadaan kuitenkin jo ennen tätä ennakkoa, sillä tänään, viikko ennen albumia julkaistu single Sexshow omaa musiikkivideon, jossa on materiaalia kuluneen vuoden keikoilta.

Nappaa biisi kuunteluun ja fiilistele kulunutta vuotta alla olevasta videosta. Videon on kuvannut artistin veli Lucas Sene ja biisin tuottajatiimiin kuuluvat okko ilmari, Andrea sekä monen Suomen suosituimman räppärin luottotuottajaksi muodostunut Victor Nordis.

SEXTAPE II -levyjulkkareita juhlitaan Helsingin Tavastia-klubilla perjantaina 6. tammikuuta.