Serafiinalta toinen single – klubisoundeja ja rehellisiä tunteita

Lumi Hartikainen

R&B-lupaus Serafiina omaa taustaa myös jazz-laulajana.

Lokakuussa debyttisinglensä Hullu julkaissut Monsp Recordsin artisti Serafiina julkaisi perjantaina uuden singlen. Artistin modernia ja tyylikästä R&B -soundia esittelevä single Terapiaa käsittelee huonon parisuhteen jättämiä jälkiä ja niistä vapautumista.

– Tää biisi on erobiisi. Se on täynnä pettymyksiä, toksisen suhteen jättämiä jälkiä, niistä toipumista ja lopuksi onnenkyyneleitä ja itsensä löytämistä. Minulle sanottiin joskus että jos väärä tyyppi voi tuntua noin hyvältä, niin mieti kuinka hyvältä se oikea tyyppi sitten tuntuu. Joskus suhteessa voi kokea olevansa ihan joku muu, kuin mitä oikeasti haluaisi olla. Kun sellaisesta suhteesta päästää irti, huomaa olevansa juuri se tyyppi, joka sun sisällä odotti ulospääsyä ja vapautta, kertoo artisti.

Serafiina kuvittaa kappaleillaan nuoren naisen tarinoita ja tunteita samaistuttavasti pienellä pilkkeellä silmäkulmassa. Uusi single jatkaa rehellistä ja suorasanaista tarinankerrontaa muistaen kaikista tärkeimmän eli oman itsen ja minuuden. Kappaleella käsiteltävät teemat tuntuvat jatkavat siitä, mihin edellisellä jäätiin.

Tyyliltään R&B:n maailmaan sukeltavan artistin tuotannossa kohtaavat pehmeä lauluääni ja erilaiset klubisoundit. Myös jazz-laulajan kokemusta omaava artisti mainitsee inspiraatioikseen niin Ariana Granden, kuin Jorja Smithinkin.

Alla olevasta linkistä pääset kuuntelemaan yhdessä Anin, Aleksanteri Hulkon ja Elias Hjelmin kanssa tehdyn kappaleen.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.