Senya päästää irti ikävistä fiiliksistä toisen albuminsa ensimmäisellä julkaisulla: ”Joskus karman kutsuminen on ihan paikallaan”

Kappale on artistin ensimmäinen julkaisu tulevalta toiselta albumilta.

Sony Music Finlandin rosteriin kuuluva Senya on kotimaisilla räpin ja r&b-kentillä vaikuttava artisti, jonka aikaisempiin julkaisuihin kuuluu muun muassa viime lokakuussa julkaistu debyyttialbumi Vastaukset.

Vuodesta 2020 musiikkiaan julkaissut artisti on monelle tuttu 2000-luvun alulta vaikutteita saavasta estetiikasta, toimivista riimeistään ja sielukkaasta soundistaan. Senyan musiikille on myös tunnusomaista samaistuttavat sanat, ja artisti toivookin että jokainen hänen musiikkiaan kuunteleva voi olla oman elämänsä päähenkilö.

Viime perjantaina julkaistu biisi Säröi sydämeen on ensimmäinen julkaisu artistin myöhemmin tulevalta toiselta albumilta. Uuden singlen tuotannon takana on Ruuben sekä Danitello.

Artisti kertoo biisin tulevan suoraan omasta sydämestään.

– Aina sanotaan et muille ei saa toivoa pahaa, mut joskus karman kutsuminen on ihan paikallaan. Mä nään et täl kappaleella mä irrotan itteni tost tilanteesta ja jätän loput muiden hoidettavaks. Välil tälläset kelat pitää tuoda ilmi et niist voi päästää irti. Tää träkki on tullu suoraan mun sydämestä ja uskon 100% et what goes around comes around.

Kuuntele viime vuonna Blockfesteillä festaridebyyttinsä tehneen artistin uusi biisi alta. Tänä kesänä vakuuttavaa uraa rakentava Senya tullaan näkemään muun muassa Ruisrockin lavalla yhdessä Rosa Costen ja Sonian kanssa.