Rosa Costelle tuplavoitto 2022 Indie Awardseista – artisti aloittaa keikkakiertueensa

Milja Laakso

PME Recordsin artisti tekee tasaista nousua urallansa.

Muun muassa ensi kesänä Blockfesteillä esiintyvä Rosa Coste palkittiin eilen tämän vuoden Indie Awardseissa. Gaalaa järjestää IndieCO ry, joka on Suomen riippumattomien levy -ja tuotantoyhtiöiden yhdistys, jonka tavoitteena on parantaa jäsenyritystensä toimintaedellytyksiä sekä tukee suomalaisen musiikkituotannon monimuotoisuutta.

Artisti palkittiin Vuoden tulokas -palkinnolla sekä hänen kappaleensa Musta valittiin palkintojuhlassa Vuoden kappaleeksi. Fiilikset laulajalla ovat tällä hetkellä onnellisuuden täyteiset.

– Fiilis on ihana! Meni hetki ymmärtää mitä nää tunnustukset tarkoittaa. Omissa kategorioissa oli niin kovia nimiä, ettei valinta ollut minusta ollenkaan arvattavissa etukäteen, hän kertoo iloisesti.

Mukana yhteensä seitsemän kategoriaa

Muita kategorioita Rosan nappaamien lisäksi löytyi viisi. Niihin kuuluivat Vuoden artisti, jonka voitti laulaja-lauluntekijä Lyyti, Vuoden yhtye -palkinnon sai Blind Channel, Vuoden albumi palkinnon nappasi Sepikka albumillaan En kestä kylmää lailla ahvenen, Vuoden indieystävänä hurmasi YleX:n Tapio Hakanen ja Radio Helsingin kunniamaininnan sai Arwi Lindin Helmi Levyt.

Kiertueelleen Rosa lähtee myös intoa puhkuen.

– Iso kiitos myös Team Agencylle että mie pääsen nyt näyttämään just tätä omaa juttua sekä rollolaista meininkiä keikoilla koko kevään ja kesän ajan. Järjetön määrä keikkoja tulossa, mitä ihmettä!

Artistin koko kevään ja kesän keikkakalenterin voit nähdä alta.

Kokonaisuudessaan artistilla on otettu tunne kaikesta lähiaikoina tapahtuneesta.

– Tästä saa lisää uskoa omaan tyyliin ja omalla porukalla tekemiseen sekä tarpeellisen pysähtymisen itsensä äärellä. Nyt on aika olla hetkessä ja nauttia, hän toteaa.

Kurkkaa myös vuoden kappaleeksi valittu Musta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.