Rekami esiintyy soolona ensimmäistä kertaa kahdeksaan vuoteen

Jiri Halttunen

Artistin edellinen soolokeikka oli vuonna 2015.

Tunnettu jyväskyläläinen musiikkikentän moniosaaja Rekami, tuottajanimeltään LX-Beats, on pysytellyt tauolla soolokeikkailusta yhteensä kahdeksan vuoden ajan.

Hetki sitten artisti nähtiin yllätysvierailijana Tampereen Vastavirta-klubin lavalla viime syyskuussa Aren & Krison keikalla viisi paikkakuntaa kattaneen KPC:n kiertueen yhteydessä. Tätä ennen räppärin on voinut kuulla livenä vuonna 2016 Gettomasan Chosen One -levyjulkkarikeikalla Jyväskylässä.

Oma keikka artistilla on ollut edellisen kerran vuonna 2015 Ghetto Partyssa Jyväskylän Kortepohjassa. Viime syksynä artisti alkoi pohtimaan soolona lavalle palaamista KPC-kiertueesta inspiroituneena.

– Totesin syksyllä, että jos KPC Tour menee hyvin, niin haluisin esiintyä Ghetto Partyssa, hän kommentoi.

Tuleva keikka pidetään lauantaina 11. helmikuuta Jyväskylässä sijaitsevassa Ylioppilastalo Ilokivessä, jossa järjestetään Ghetto Party -klubi. Lavalla tullaan näkemään myös vierailijoita.

Tapahtuman järjestäjä Marko Kainulainen kertoo tulevan keikan olleen pitkään mietinnässä.

– Tämä keikka on ollut pitkään haaveissa. Rekan vaikutus Jyväskylän ja sitä myötä koko suomalaiseen räppiin on massiivinen. Koko ainutlaatuinen ilta on rakennettu Rekamin tuotannon ja siinä mukana olleiden artistien ympärille, hän kertoo.

Yli kahdenkymmenen vuoden uraa luoneen Rekamin keikka on suunnattu täysi-ikäisille. Lippuja voi ostaa ennakkoon Liike22:sta sekä tapahtumapaikan ovelta. Illan esiintymiset aloittaa Hazard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REKAMI (@lxbeats)