Palmuja, lämpöä ja hyvästejä – Gettomasa räppää biisillään loppuneesta suhteesta

Mark Cardician

Artistin singlen tuotantotiimiin kuului neljä vaikuttavaa nimeä.

Suomiräpissä oman paikkansa vahvasti vakiinnuttanut Gettomasa julkaisi ihmissuhteen päättymiseen uppoutuvan biisin nimeltään Meit ei oo.

Alkuvuodesta vietetyssä Emma Gaalassa kolmella pystillä palkittu artisti osoittaa jälleen kappaleellaan ammattitaitoaan genren sisällä. Singlen tekemisessä on ollut mukana erittäin vahvan tuottaja nelikko, johon kuuluvat Ruuben, GoodJobLarry, Aleksi Asiala sekä EDK.

Koville äänenpaineille sopivan biisin kuvaillaan olevan luotu suurille keikkalavoille.

– Meit ei oo -singlen omaleimainen melodia ja koukuttavat bassolinjat on kuin tehty koville äänenpaineille ja isoille lavoille, todetaan tiedotteessa.

Räppärille tuttuun tapaan kappaleelle julkaistiin keskiyöllä biisin yhteydessä myös musiikkivideo. Tarkasti mietitty visuaalinen ilme on Espanjan auringon alla kuvattu ja videosta vastaa Niko Hirvimäki. 

Gettomasan Vastustamaton-albumin levyjulkkareita juhlistetaan lauantaina 15. huhtikuuta Helsingin jäähallilla. Keikalla tullaan näkemään myös Kube ja urallaan nousukiidossa oleva Costi. Keikka on artistin kevään ainoa esiintyminen kevään aikana.

– Ainutlaatuisen jäähallikeikan aikana Gettomasalta kuullaan laaja läpileikkaus artistin tuotantoon menestyksekkään uran varrelta. Mukana kevään ainoalla keikalla nähdään useita vierailijoita vaikuttavan lavatuotannon kehystämässä showssa.

Katso muutamassa tunnissa yli viisitoista tuhatta katselukertaa saanut video alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.