Oululaislähtöinen Rono julkaisi uuden kappaleen, joka on musiikillinen tarina vanhojen ystävien eri elämänpoluista

Cartel-kollektiiviin kuuluva oululaislähtöinen räppäri ylläpitää aktiivista julkaisutahtiaan.

Oululaiseen Cartel-kollektiiviin kuuluva Rono julkaisi uusimman singlensä nimeltä Kysy viime perjantaina, 8. syyskuuta. Kappale tarjoaa monipuolista ja itsevarmaa räppiä, joka kietoutuu mielenkiintoisiin melodioihin ja kiehtoo kuuntelijoita mielenkiintoisella aiheellaan.

Kappaleessa Rono käsittelee vanhojen ystävien teemaa, jotka ovat valinneet erilaiset polut elämässään. Joidenkin kanssa hän on päätynyt studioon työstämään yhdessä musiikkia, kun taas toiset ovat valinneet kyseenalaisemman ja mahdollisesti rikollisen tien. Kappale toimii pohtivana tuoden esille monille samaistuvan aiheen ja artisti itse korostaa, että hän mieluummin pysyy syrjässä heidän elämästään ja pitää etäisyyttä heidän valintoihinsa ja tekemisiinsä, antaen heidän jatkaa omaa polkuaan keskittymällä itse omaan tulevaisuuteensa.

Kappaleen tuotannosta vastaa Sam! ja platinatuottaja Xrphan, joka on ollut mukana työstämässä tunnettua Shamppanjadieetillä -kappaletta, ottaen kotiin Emma-patsaan. Lisäksi kappale sisältää Sku:n samplen, mikä tuo siihen oman erityisen tunnelmansa.

Uusi julkaisu toimii jatkona Ronon kesän julkaisuille, Nextii, jossa vierailee Röge ja Ei kausii, jossa kuullaan erittäin puhuttu nuori artisti Smurdhy. Lisäksi tämä kappale löytyy Ronon pian julkaistavalta albumilta, antaen faneille esimakua siitä, mitä he voivat odottaa koko projektilta. Oululaislähtöinen nuori räppäri on ylläpitänyt uransa aikana erittäin aktiivista julkaisutahtia, julkaisten toisen albuminsa aikaisemmin tänä vuonna huhtikuussa.

Puhuessaan tulevasta albumistaan Rono ilmaisee taiteellisen tarkoituksensa sanoen:

– Haluan vaan tehdä biisejä, joita itse koen hienoiksi teoksiksi ja samalla haluan antaa itselle tilaa ilmaista aitoja tunteita. Vähän kuin harjoittelisin tällä levyllä tekemään biisejä multa sulle. En halua olla ehkä enää niin itsetietoinen lopputuloksen suhteen vaan antaa tarinan luoda itse itseään.

Tämä lausunto kuvastaa hänen omistautumistaan aitouteen ja tarinankerrontaan musiikissaan. Tämä kyseinen asenne musiikkiin on ollut nousussa viime aikoina, kuuntelijoiden luoden enemmän ja enemmän henkilökohtaisia yhteyksiä artistien kanssa ja artistien luodessa samaistuttavia ja aitoja aiheita kuuntelijoille. Kappaleen voi kuunnella alta, ja sitä kuunnellessa, odottakaamme nuoren artistin uutta lupaavaa albumia.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.