Yö, auto ja aurinkolasit – Rosvo julkaisi kahdeksan kappaleen utuisen kokoelman

Emma Wihanto

Rosvon edellinen kokopitkä albumi julkaistiin vuonna 2019.

Hetki sitten helsinkiläistynyt Rosvo julkaisi viime viikolla toisen kokopitkän albuminsa, joka kulkee nimellä 23:00. Ensimmäinen albumi Headshottei julkaistiin vuonna 2019.

Uudelta albumilta on aiemmin julkaistu singleinä kaksi kappaletta ja projektin kuvaillaan syventävän maailmaa, jota Rosvo esitteli viime kesänä julkaistulla BLANKO EP:llään.

– Tälläkin kertaa Rosvo vie kuulijat mukaansa yöllisen usvan täyttämään todellisuuteen, jossa kultaketjut sotkeutuvat toisiinsa ja suoraan boksista käyttöönotettuihin kenkiin haetaan vielä tuntumaa. Räppikliseisiin Rosvo ei kuitenkaan sorru, vaan kyseiset lainit saavat rinnalleen rehellistä ja yksinkertaista kerrontaa, jolloin Rosvon riimit muodostavat vilpittömän ja oivaltavan maiseman nuoren räppärin elämästä, kerrotaan tiedotteessa.

Kahdeksan raidan joukossa on myös kappale nimeltä Voi Voi,  jossa ääneen pääsee Rosvon itsensä lisäksi Kube.

– Mietittiin tekohetken huumassa, että kenet me kuultais siinä biisissä. Laitoin Kubelle viestii ja se oli heti messissä, mikä on siistii. Biisist tuli mun mielest tosi siisti ja jos joku ei tykkää ni voi voi, artisti toteaa.

Albumin tuotannosta vastaa suurilta osin Rosvon luottotuottaja Sattalite, jonka tuotantotaidot kuuluivat myös Rosvon aiemmalla EP:llä.

– Sattaliten mukavasti paukkuva ja samalla pehmeä tuotanto saa Rosvon albumin kuulostamaan eheältä ja kypsältä kokonaisuudelta, Katakombi Records kuvailee.

Kokonaisuudessa mukana oleva, aiemmin sinkkuna julkaistun Ykköset omaa tuotannon puolella taustalla esimerkiksi jambolle taustoja tehtaillut Perjantai4000. Albumin on miksannut ja masteroinut kasaan Katakombin audionero Pehmee Goo.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.