Will-Jamin uusin kappale on tuore, rytmikäs ja rehellinen: ”Vähä jänskätti julkasta tää”

Will-Jam katsoo alaspäin.
Uusi kappale seuraa aikaisemmin tänä vuonna julkaistua albumia.
Verneri Linna

Magneettii on tunnelmallinen kappale, joka käsittelee yksinäisyyttä ja rakastumista, tarjoten rap-tyyliin yhdistettyä syvyyttä ja dynamiikkaa.

Jyväskylän Kypärämäestä ponnahtanut Will-Jam on juuri julkistanut uuden singlen nimeltä Magneettii, joka tarjoaa syvällisen katsauksen yksinäisyyden ja rakastumisen tunteisiin. Kappale yhdistelee perinteistä rap-tyyliä moderneilla rytmeillä, tuoden kuulijalleen mielenkiintoisen kokemuksen. Uudessa julkaisussa tunnelma on suurimmaksi osaksi hillittyä ja herkkää, mutta se yllättää kuulijansa kertosäkeessä, jolloin kappale ottaa eksentrisen käänteen. Tämä kontrasti antaa kappaleelle nautinnollisen ja tarvittavan vauhdin ja dynamiikan.

– En oo oikee julkassut herkkiä biisejä nii vähä jänskätti julkasta tää. Toivottavasti joku voi samaistua ja löytää jotain lohtua ja lämpöä tästä biisistä.

Magneettii on artistin ensimmäinen julkaisu toukokuussa julkaistun albuminsa, Kypärämäestä Viidakkoon, jälkeen. Albumilla pääsee kuulemaan, kuinka artisti on jo ollut kiinnostunut alternative ja perinteisimpien r&b-soundien kokeiluun, mutta ei tiukasti rajoittanut tiettyä estetiikkaa kaikissa kappaleissa, mikä on hyvä muistutus siitä, että hän pystyy tuottamaan monipuolista musiikkia, joka nykyään tuntuu olevan monella nykyisellä artistilla melkein vaadittava taito.

– Oon ultimate go with the flow-äijä, mul ei oo ikinä mitää plääniä. Mä vaa koitan aina ite kokeilla jotai uutta ja erilaista joka kerta.

Will-Jamin uusin single tarjoaa kuulijoilleen mahdollisuuden uppoutua syviin tunteisiin ja samaistua kappaleen sanoituksiin. Kappaleen monipuolisuus sekä sen taitava yhdistelmä erilaisia tyylejä tekevät siitä huomiota herättävän ja antavat sille mahdollisuuden tavoittaa laajan yleisön. Magneetti kutsuu kuulijansa matkalle tunteiden maailmaan, jossa yksinäisyys ja rakkaus kohtaavat toisensa odottamattomalla ja vaikuttavalla tavalla.

– Voin sanoo, että multa voi odottaa tulevaisuudes semmosta tosi rehellistä, vilpitöntä ja aitoo meininkii. Soundillisesti on paha sanoo mitää konkreettista, mutta värikäs tulee ekana mielee kuvaavana sanana.

Single julkaistiin musiikkivideon kera, joka on Bietron käsialaa ja kappaleen on tuottanut muun muassa Pyrythekidin ja Vepun kanssa työskennellyt Onni.flp. Musiikkivideo linkitetty alle.