Vahvaa biittiä ja selkeää soundia: Gettomasan tuplasingle koukuttaa kuuntelijat

Tuukka Kovasiipi

Artistin tuplasingle omaa tyylipuhtaan ja tummanpuhuvan tematiikan.

Gettomasa julkaisi tuplasinglen 500 Hevosta / Iso takki. Tutussa tematiikassaan 500 Hevosta kuljettaa eteenpäin tummanpuhuvan, jälleen tyylipuhtaan biitin säestämänä.

Kappaleen tuotannosta on vastannut suomiräpin huipulla olevat tuottajat Ruuben, GoodJobLarry ja Alex Leone. Single saa kylkeensä Cocoan tuottaman, Raimo Saban ohjaaman visuaalisesti vaikuttavan musiikkivideon.

– Gettomasalla oli valmiiksi jo poikkeuksellisen vahva ja selkee visio videosta ja sitä sit lähettii yhteisvoimin toteuttamaan. Mulle tuli yllätyksenä miten paljon hän oli valmis sitoutumaan videon tekemiseen koko prosessin ajan – 500 %:lla, Saba kertoo tiedotteesa.

Suurikokoinen tuotanto tuntui alussa jopa hieman kuumottavalta.

– Rehellisesti alkuun vähän kuumotti lähtee tekemään niin ison näköistä räppivideoo mut lopulta kun vaan uskalsi heittäytyä Gettomasan maailmaan, niin tätä tuotantoa oli sairaan hauska tehä. Gettomasa kesytti Porchen, hevosen ja täl kertaa myös ohjaajan, Raimo Saba kertoo tiedotteessa. Masan suuri panos koko projektiin oli koko meidän työryhmälle myös tosi inspiroivaa.

Singlen B-puolena löytyy niin ikään KPC-kasvatin Ruubenin tuottama, jo musiikkivideon Youtubeen saanut Iso takki -kappale, joka vie kuuntelijat Gettomasan tarinan juurille. Ota tämän lisäksi haltuun, tänään julkaistu  500 Hevosta videoineen alta:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.