Unelmia ja uhrauksia – Lauri Haav loi oodin päättäväisyydelle

Max Steffansson

Artistin toisen albumin julkaisuajankohta lähenee.

Kuokkalassa kasvanut Lauri Haav on luonut viime aikoina vanhasta musiikistaan poikkeavan tyylisiä biisejä. Alkuvuodesta julkaistu Shampoota sekä tänään julkaistu Tähti ovat esimakua artistin kakkosalbumille, joka ollaan julkaisemassa alkukesän aikoihin.

Tuorein single kertoo tavoitteitaan kohti kurottavan artistin tarinaa.

– Koitin vangita tunnetta siitä kuinka unelmat vie mukanaan ja kuinka niiden takia joutuu tekemään uhrauksia. Kappale on tietynlainen oodi päättäväisyydestä ja intohimosta omaan tekemiseen,  Haav kertoo tiedotteessa.

Kappaleen on tuottanut Haavin kanssa jyväskyläläinen artisti-tuottaja Aaro630.

– Tehtii mun mielest tosi onnistunu biisi. Täst löytyy vähän sellanen 70-80-luvun viba,  mikä tulee kuuluu kans Laurin koko tulevalla albumilla vahvasti, Aaro kertoo.

Tähti sekä tuleva kakkosalbumi ovat toteutuneet molemmat melkeinpä kokonaan kaksikon tiiviin yhteistyön tuloksena.

– Tuntuu upeelta, et porukka pääsee kuulee tän sekä tietysti koko albumin pian! Tähti on ollut jo pidemmän aikaa meillä pöytälaatikossa työn alla ja on kivaa päästä jakaa se nyt kaikkien kanssa. Tulevaa albumii ollaan työstetty suunnilleen vuosi todella intensiivisesti. Tätä ennenkin yhteiset projektit on meille tosi tuttuja, koska ollaan tehty musaa yhdessä suunnilleen vuodesta 2016 lähtien, tuottaja toteaa.

Akustista kitaraa ja pehmeää tunnelmaa

Aaro630 toteaa, että akustinen kitara on ollut selkeässä roolissa studiosessareiden aikana. Kyseinen instrumentti luo pehmeän sävyn musiikille.

– Lauri on usein tullu studiolle ja soittanut mulle sellaisen oman raakaversion. Sit sen kautta ollaan lähetty ammentamaan siihen kaikenlaista ympärille luoden kauniita lopputuloksia.

Singlelle julkaistiin myös lyriikkavideo, jonka voit katsoa alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.