Tuore video esittelee Töölön Ketterän uusiutunutta soundia ja kasvua

Samuli Vienola

Kaksikon Ilmatila EP julkaistaan perjantaina.

PME Recordsille levyttävä Töölön Ketterä julkaisee perjantaina 22. helmikuuta uuden EP:n nimeltä Ilmatila. Sitä pohjustaakseen tuottaja Handshakingin ja räppäri Matti 8:n muodostama kaksikko ovat nyt antaneet julkaisusta ennakkotuntumaa tuoreen Erilainen luuranko -musiikkivideon muodossa.

Erilainen luuranko on Handshakingin mukaan kappale erilaisuudesta tai jopa ulkopuolisuudesta ja siitä, miten sen onnistuu kääntämään edukseen. Keveälle mutta samalla haikealle kappaleelle kuvattujen visuaalien on tarkoitus esitellä laajemminkin tulevan EP:n tunnelmia.

Videon ohjauksesta ovat vastanneet Matti Vesanen ja Pyry Pelkonen Veli Creative -tuotantoyhtiöstä. Kummallakin oli jo aiemmin kokemusta kaksikon kanssa työskentelystä.

– Luuranko-video on ollut hauska projekti toteuttaa. Leppoisan ja tarttuvan kappaleen viesti on hauska ja moniulotteinen ja se heijastelee artistiduon kasvua. Tartuimme kasvuun ja lähdimme ideoimaan jotain uutta ja erilaista verrattuna siihen, mitä olemme aikaisemmin Töölön Ketterälle tehneet, Matti Vesanen kommentoi.

EP:lle järjestetään levyjulkkarit heti sen julkaisupäivänä Helsingin Kuudennella Linjalla, jossa keikkailee myös Kipee-kappaleella fiitannut Pianomies. Levysoittimien takana nähdään DJ Double M.

Levyjulkkareiden Facebook-tapahtumaan pääset tästä. Katso tuore video alta.