Tommishockin uutuusvideo päästää katsojat Blockfestin bäkkärille

Tommishockin soolokeikka oli osa Blockfestin perjantain ohjelmistoa.
Video Kalliala

Yhteistyö Video Kallialan kanssa sai jatkoa.

Tommishock on julkaissut videon Benihana-kappaleeseensa. Kappale on osa elokuussa Monspin kautta ilmestynyttä Luksusautojen hautausmaa -albumia, jonka on määrä jäädä Tommishockin viimeiseksi hänen nykyisellä artistinimellään.

Video on kuvattu kokonaisuudessaan Tampereen Blockfesteillä, jossa Tommishock nähtiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa omalla soolokeikallaan. Ennen tämänvuotista keikkaansa mies oli esiintynyt tapahtumassa useampaan otteeseen osana Ruger Haueria yhdessä Pyhimyksen ja Paperi T:n kanssa.

Videolla katsojat päästetään kurkistamaan muun muassa tapahtuman backstage-alueille ja YleX:n studiokoppiin. Luonnollisesti kameran eteen on saatu Tommishockin ohella lukuisia muitakin Blockfesteillä esiintyneitä artisteja kuten esimerkiksi Eevil Stöö, Gettomasa ja Joosu J.

Lisäksi videolta on mahdollista spotata aikoinaan MoonTV:n legendaarisen Word!-ohjelman juontajana tunnetuksi tullut Tarbash Luoti a.k.a. Tumppi haastattelemassa Tommishockia. Haastattelu julkaistaan myöhemmin osana Klangin Blockfiesta 2019 – videoiden sarjaa, jonka jo julkaistut osat pääset tarkistamaan Klangin YouTube-kanavalta.

Musiikkivideon on ohjannut ja editoinut Video Kalliala, joka vastasi yhtä lailla Tommishockin tuoreen albumin Musta Maserati -avausraidan visuaaleista. Yhteistyö on poikinut myös pari vuorokautta ennen levyä tippuneen lähes 13-minuuttisen Tommi räppää.avi -videon.

Tsekkaa Benihana-video alta. Saa nähdä, jääkö tämä viimeiseksi Tommishock-nimen alla julkaistuksi videoksi.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.