Tippa palaa kesäbiiseillään rap-juurilleen – uusimmalla singlellä mukana JVG

Kappaleella vieraileva duo nähdään tänä viikonloppuna Helsingin Olympiastadionilla.

Tippa jatkaa kesän biisijulkaisujaan uudella Smash Baby -singlellä. Aikaisemmin tänä kesänä artisti on julkaissut VIP-singlen, jolla artisti palasi musiikillisesti rap-juurilleen. Heinäkuun alussa julkaistulla kappaleella vieraili mukana äskettäin debyyttialbuminsa julkaissut Joe L.

Viime viikolla julkaistu kappale on jatkumoa edelliselle julkaisulle. Biisi on viimeksi vuonna 2021 omaa musiikkiaan julkaisseen Hussan tuottama ja mukana kuullaan lauantaina 12. elokuuta Helsingin Olympiastadionin Vuodet ollu tuulisii -suurkonsertillaan valtaava JVG.

Tippa ja JVG ovat tehneet myös aikaisemmin yhdessä yhteistyötä: artistien vuonna 2018 julkaistu hittibiisi Roska silmäs on kerännyt peräti 7,5 miljoonaa striimiä, ja noussut uudelleen TikTokissa kuluneen kesän aikana trendaavien kappaleiden joukkoon.

JVG:n tulevalla stadionkeikalla tullaan näkemään myös mieleenpainuva keikkakokemus valojen puolesta, sillä sähköyritys Helen on mukana keikalla tuomalla paikalle xylo-valorannekkeet, jotka jaetaan yleisössä oleville faneille. Valorannekkeet ovat valmistettu kierrätysmuovista, ja ne myös kierrätetään keikan jälkeen. Samaisia rannekkeita nähdään myös tulevilla Coldplayn keikoilla.

Nappaa menevän melodian omaava single kuunteluun alta ja fiilistele tulevaa viikonlopun keikkaa.