Teo Vincent julkaisi loppukesään positiivista ja rentoa fiilistä välittävän singlen

Matti Koskinen

Artisti muistuttaa pysähtymään ja nauttimaan elämästä.

Viime tammikuussa debyyttialbuminsa julkaissut Teo Vincent julkaisi loppukesään positiivisen ja hyvän fiiliksen omaavan singlen. Kappale kulkee nimellä Elossa, ja on tehty tuttuun tapaan yhteistyössä Teon pikkuveljen, nuoren tuottajalupauksen Victor Nordiksen kanssa, joka on Sexmanen luottotuottaja sekä työskennellyt myös muun muassa JVG:n, Turistin, Ege Zulun ja williamin kanssa. Singlen miksaus ja masterointi on veljesten Daniel ja Pablo Okaksen käsialaa.

– Biisi on menevä tunnelmaa nostattava rap-bangeri loppukesän hetkiin. Se muistuttaa kuulijaa pysähtymään ja miettimään elämän suuntaa, artisti kuvailee.

Singlellään Teo haluaa muistuttaa myös muutamasta muusta tärkeästä asiasta, jotka saattavat arjen kiireen keskellä unohtua.

– Albumilla käytiin läpi tunteiden aaltoja ja vastoinkäymisiä. Nyt uudella singlellä aallot rauhoittuvat, ja sen sijaan muun muassa nautitaan ajasta ystävien seurassa ja ollaan kiitollisia siitä, että ollaan elossa.

Videoiden parissa paljon työskennellyt artisti julkaisi nyt myös oman ensimmäisen musiikkivideonsa. Video koostuu lähes kokonaan puhelimella kuvatuista videopätkistä, editoinnista huolehti Ville ”Kaulus” Häyrinen.

– Matskut on aitoja hetkiä mun ja mun ystävien kameran rullasta viimeisen puolen vuoden ajalta. Niissä seikkaillaan eri maisemien välillä sekä tutustutaan muhun ja mun ystäviin autenttisella tavalla, hän kertoo.

Teo Vincent on julkaissut omaa musiikkiaan vuodesta 2020 lähtien. Tähän mennessä artisti on julkaissut EP:n, albumin sekä useampia singlejä. Kurkkaa uusin single tästä:

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.