Temaj vakuutti uusilla demoillaan Killah Recordsin

Ertan Zekirija

Vaasalaistaustaisen artistin Killah-esikoisjulkaisulla fiittaa 65uge.

Killah Recordsin artistirosteri on jälleen kasvanut yhdellä nimellä. Indielafkan uusin tulokas on Temaj, joka sopi diilistä Kuben ja Mäkin luotsaaman labelin kanssa jo keväällä.

Killahin muita edustajia ovat sooloartistit Kube, Mäkki, Mari Johanna, Matti8, 65uge, Dizzy, $auli ja Mukki G sekä yhtyeet SEXGANG ja EL’o. Kokoonpanoista jälkimmäinen vastaa myös Killahin tuoreimmasta julkaisusta eli Swish-singlestä, jolle kuvattiin viikonloppuna video.

Temaj julkisti sainauksensa omalla Instagram-tilillään sunnuntaina. Postauksen aiheesta näet alta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Temaj🥤LÄÄÄ! (@temajofficial) jakama julkaisu

Killah Records on luonnollinen valinta Temajille, sillä artisti on samalle lafkalle sainatun 65ugen lapsuudenystäviä Vaasasta. Ensikosketuksensa alaan 65ugen edellisellä Fiji-singlelläkin fiitannut Temaj sai noin neljä vuotta sitten.

– Oltiin ihan alkuun Sebastian Da Costan KRNIN-labelilla, mutta kun molemmat oltiin ajauduttu elämässä stadiin Ugen kanssa niin lyötiin päät yhteen ja haluttiin tuli perseen alle täällä. Lähdettiin pois Krooniselta, oltiin hetki ilman labelia ja Uge sai diilin. Sitten me venattiin mun vuoroa, Temaj kertoo.

Entistä selkeämmin trapin suuntaan liikkuneen Temajin ensimmäisenä julkaisuna labelilla toimii single Vihane, joka julkaistaan perjantaina 27. elokuuta. Temajin bängeriksi luonnehtimalla kappaleella on mukana 65uge ja se saa musiikkivideon heti julkaisunsa yhteydessä.