Tämänvuotinen Mellakka jää väliin, mutta Seinäjoen rap-festari ei – ensimmäiset artistit julki

Gettomasa vuoden 2019 Seinäjoki Hiphop Festival -tapahtumassa aikana, jolloin ei vielä tarvinnut huolehtia koronasta.
Niko Peltoniemi

Seinäjoki Hiphop Festival julkaisi puolet artistikattauksestaan.

Kolmen suomalaisen rap-festarin järjestäjänä kunnostautuneen Westside Eventsin uusin festari eli Mellakka Festival peruuntuu myös tältä kesältä. Mellakka siirtyy Kanta-Hämeen pitkittyneen koronatilanteen sekä vallitsevien rajoitusten vuoksi vuodella eteenpäin heinäkuulle 2022.

Vuodelle 2020 ja 2021 ostetut liput voi palauttaa tai käyttää sellaisenaan vuoden 2022 Mellakkaan. Lisäksi ne ovat käytettävissä tämänvuotisiin Hoodfest- ja Seinäjoki Hiphop Festival -tapahtumiin.

Ei jotain huonoa ilman jotain hyvääkin: koronavuoden 2020 ainoana kotimaisena rap-festarina järjestetty Seinäjoki Hiphop Festival järjestetään jälleen alkusyksystä 2021. SHHF toteutetaan 10-vuotisjuhlavuotenaan totuttuun tapaan Seinäjoen Rytmikorjaamon alueella ja sen artistikattauksen ensimmäinen puolikas on nyt julkaistu.

Kotimaisista nimistä lavalle nousevat Gasellit, Gettomasa, Kube, Mouhous, Cledos, ibe, Yeboyah, Sairas-T, Pyrythekid sekä Mikko Tähti. Ulkomaanvahvistuksena tapahtumassa nähdään tsekkiläinen Redzed, jonka tuotannossa on elementtejä hiphopista ja nu-metallista.

Festareille myydään Tiketissä erittäin rajoitettu erä kahden päivän lippuja yhden päivän lipun hintaan maanantaina 14. kesäkuuta kello 9 alkaen. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.