Suomirapin legenda Elastinen ja suomipop-tähti Bess yhdistivät voimansa uudella singlellä, joka on oodi ihmisen piilotetulle puolelle

Bess ja Elastinen.
Vinny Holmberg

”Pimee on oodi meidän kaikkien piilotetulle puolelle”.

Suomirapin legenda Elastinen tuo syksyyn ryminällä uuden singlensä Pimee, jossa mukana on myös kotimainen pop-tähti Bess. Tämä odotettu julkaisu lupaa nostattaa klubeilla sykkeen ja tarjoaa kuulijoilleen musiikillisen matkan pimeälle puolelle.

Uusi biisi on oodi ihmisen piilotetulle puolelle, joka pääsee valloilleen, kun arjen naamiot riisutaan. Kappaleen taustalla loistaa Bess, joka nousi koko kansan suosioon erityisesti vuoden 2022 Uuden Musiikin Kilpailun (UMK)  ja Ram Pam Pam -megahitin ansiosta.

– Pimee on oodi meidän kaikkien pimeälle puolelle, joka pääsee valloilleen, kun arkiminät riisutaan. Pimeän tullen kaikista meistä nousee esiin jotain piilotettua. Tuottaja Skywalk teki aivan mielettömän työn ja taikoi todellisen klubihitin tekstin taa, kertoo Elastinen.

Tuore single on yhteistyö, jota odotettiin kuin kuuta nousevaa. Elastinen ja Bess pitävät yhdessä paikkaansa radioykkösenä olleiden kappaleiden listalla, ja tämä single tuo heidät ensi kertaa yhteen. Biisin taustalta löytyvät myös palkittu laulunkirjoittaja Tiina Vainikainen sekä tuottaja Skywalk, joka on vastuussa monista hittikappaleista.

– Minä ja tuottaja Skywalk kirjoitettiin yhdessä biisin runko ja soitettiin Tiina Vainikainen mukaan projektiin. Teksti-idiksen jälkeen sain idean pyytää BESS:in mukaan. Biisistä tuli energinen ja koin, että BESS sopisi siihen täydellisesti, Elastinen kertoo kappaleesta

Alta voit kuunnella artistien ensimmäisen yhteiskappaleen.