Stalkkereita ja donitseja — Poliisien EP jakaa ajatuksiaan ammattilaisten arjesta

Humoristisen yhtyeen jäsenet eivät sen kummemmin esittelyitä kaipaa.

3rd Rail Music julkaisee perjantaina 10. joulukuuta uuden räppiryhmän debyytti-EP:n, joka on nimeltään Olen Poliisi. Superryhmäksi julistautunut bändi kulkee ytimekkäästi nimellä Poliisi, johon kuuluu Heikki Kuula, Tapani Kansalainen, Kreivi sekä tuottajana toimiva Rammu.

Kokoonpano muodostui artistien mukaan Rammun kyttä-moottoripyörän innoittamana ja kappaleet keskittyvät humoristisesti poliiseille tuttujen teemojen ympärille, kuten muun muassa rikollisten pamputtamiseen ja donitsien syömiseen.

– Fiilis on hyvä, on mahtavaa päästä julkaisemaan EP-klassikko labeli 3rd Railin kautta! Ensimmäinen vaihe on purkissa ja poliisikoulu on suoritettu. Nyt alkaa rikollisten häkitys, pamputus ja kovat otteet. Omat lempparibiisit ovat Donitsei tai vähän herkempi Stalkkeri,  jossa mennään mun mielestä Poliisien sielun ytimeen. Ei ole hauskaa passissa stalkata rikollisia, jotka elävät sitä hyvää elämää kun itsellä vaimo kotona nalkuttaa, eikä ole rahaa lasten jalkapalloharrastuksiin, toteaa Heikki Kuula naurahtaen.

EP:ltä aiemmin julkaistu Piipaa omaa musiikkivideon, joka on kuvattu Espanjan Barcelonassa. Video on kuvattu Beastie Boysin Sabotage-kappaleen hengessä. Kurkkaa ryhmän ensimmäisen singlen musiikkivideo alta.