Shrty julkaisi debyyttialbuminsa sekä videon Cledoksen kanssa tekemälleen kappaleelle

Julian Schröpel

HEARTBREAK KID on täällä.

Uuden aallon eurooppalaista soundia Suomeen tuonut SHRTY on julkaissut HEARTBREAK KID -debyyttialbuminsa. Kokonaisuudelta löytyy seitsemän ennenjulkaisematonta kappaletta, ja sillä fiittaavat Cledos, Le Fvbelos, MD$, Pyrythekid ja william.

Helsinkiläisartistin mukaan albumi on tehty hänen tähänastisen elämänsä synkimmässä vaiheessa. Levystä ei silti tullut raskas kokonaisuus, ja jokainen sen kappaleista välittääkin omanlaisensa viestin tai tunnetilan.

Projektilta on nyt myös julkaistu musiikkivideo Designer-kappaleelle, jolla on mukana Cledos. Tuotantoyhtiö Bajon toteuttaman ja Rasmus Purolan ohjaaman videon näet alta.

Fiiliksiä kuvataan myös Spotifysta kappaleiden takaa löytyvistä canvas-teoksissa. Niistä vastaavat 3D-artisti VL Graphics ja muun muassa Shrtyn promokuvatkin ottanut Julian Schröpel.

Uutta materiaalia on mahdollista kuulla livenä esimerkiksi torstaina 24. kesäkuuta Helsingin Kafé Komassa, jossa keikkailevat Shrtyn lisäksi TheoFuego ja DAVI. Tapahtumaa odotellessa kannattaa tsekata Shrtyn ComeOn! Sessions -keikka.

Kuuntele HEARTBREAK KID alta. Tuottajina ovat toimineet MD$Lameboy, Fractious Frank, Ruuben, Off & OutSMO, Andrei Kipahti, Aaro630, JDZ, Jmoz ja Hbg.