Shibari-sidontaa ja tiivistunnelmaista fiilistä: Kikin singlessä viipyillään kivun ja nautinnon taitekohdissa

JIRINA

Artistin uralla on tapahtunut paljon onnistumisia kuluneen vuoden aikana.

Ensimmäisiä radiohaastatteluita, pääsy radioiden soittolistoille, keikkailu, kultalevyt, platinalevyt. Kaiku Entertainmentin riveissä musiikkia tekevä Kiki vietti viime vuonna tapahtumarikkaan vuoden.

Lokakuussa julkaistu single 666 on striimannut pian lähes triplaplatinaa, mikä antaa suuntaa artistin soundin mukaansa tempaavuudesta. Viiime viikolla artisti julkaisi tiivistunnelmaisen singlen Sido Mut, jonka lyriikat viipyilevät kivun ja nautinnon taitekohdissa, joiden taustalla on rakkaus ja luottamus.

– Singlelle ilmestyi julkaisupäivänä myös pysäyttävä, kaunista shibari-sidontaa sisältävä musiikkivideo, jonka on ohjannut muun muassa Erika Vikmanin Syntisten pöytä -videosta tunnettu Jirina Alanko, kerrotaan biisin tiedotteessa.

Kappaleen tekijöihin kuuluu laulajan itsensä lisäksi Niko Salmela ja Jukka Jahnukainen, joista jälkimmäinen on myös tuottanut kappaleen yhdessä Leo Jupiterin ja Heikki Puhakaisen kanssa.

Kiki kuvailee biisiä vahvatunteiseksi ja herkäksi rakkauslauluksi.

– Kuvailisin mun uutta singleä vahvatunteiseksi ja herkäks rakkauslauluks, jossa käsitellään sitä, kun on johonkin tyyppiin ihan hullun rakastunut ja sekasin siitä ja vaikka se vois millon vaan murskata sun koko maailman, nii haluut vaa antautuu ja ottaa sen riskin. Saatiin must hyvin biisiin tietynlaista Fifty Shades of Grey -fiilistä, hän naurahtaa.

Idea tunteiden täyteiseen kappaleeseen oli ollut aiheen puolesta artistilupauksella pohdinnan alla jo pidemmän aikaa.

– Tää Sido mut -title oli ollut mulla ylhäällä jo jonkin aikaa, mut en jotenki löytäny oikeeta kulmaa siihen. Sit yks päivä oltiin studiolla upeiden työntekijöiden Niko Salmelan ja Jukka Jahnukaisen kanssa. Juteltii paljon ja lähettiin tekee tätä. Kertsi oli valmis varmaan puolessa tunnissa. Tää biisin aihe on sellanen, mitä oon pohtinu paljon muutenkin. Antautuminen, luottaminen ja tietystä kontrollista luopuminen ei oo aina helppoo, mut välillä se kannattaa!

Herkkyyttä ja aitoutta uhkuva Kiki paljastaa myös alkaneen vuoden olevan julkaisujen osalta aktiivisempi kuin edellinen. Itseään artistina hän kuvailee sievästi.

– Oon artistina aikalailla samanlainen kun yksityiselämässäkin, joten on vaikee eritellä sitä artistikuvaa siitä kuka oon. Mut mä koen että oon vahva sekä herkkä ja uskallan olla myös keskeneräinen. Tulevasta musasta voin sen verran paljastaa, että tänä vuonna tulee enemmän kun vaan yks biisi vuoteen, hän hymyilee.

Kuuntele tunteiden täyteinen biisi alta.