Senya esittelee itsensä kuuntelijoille debyytti-EP:llään

YleX:n 2022 läpimurtolistaukseen valittu räppäri näyttää useampia puolia itsestänsä.

Sony Musicin riveihin kuuluva Senya on lupaava r&b:tä ja räppiä yhdistelevä artisti, joka tuo pinnalle uudelleen vivahteita 2000-luvun taitteen musiikista. Tulokasartistin tuorein julkaisu Mad EP jatkaa artistin omalle tyylille tunnollista soundia esitellen hänen vahvuuksia aiempaa laajemmalla skaalalla.

– Oon sairaan innoissani et pääsen esittelee teille kuka mä oon, mitä mä teen ja miten mä sen teen, hän kertoo.

Yhteistyössä projektilla on Senyan kanssa aiemminkin toiminut kansainvälisestikin tunnettu tuottaja MD$. Senya kuvailee EP:tään kokonaisuutena inspiroivan iloisesti.

– Haluun saada ihmiset tuntemaan, että kaikki ovat oman elämänsä päähenkilöitä. Tää on kokonaisuus musta artistina ja antaa hyvää esimakua siitä, mitä kaikkee on tulossa.

Määrätietoisen luonteen omaava artisti jakaa tuntemuksiaan menneistä sekä nykyisistä fiiliksistä.

– EP kertoo kuinka mä nään itteni. Kerron myös kuinka nuorempana muiden sanat ei oo päässy vaikuttaa mun haaveisiin, vaan on päinvastoin kasvattanut mua. En oo aiemmin tuntenut kuuluvani mihinkään paremmin kuin tähän ympäristöön, missä oon nyt, hän paljastaa.

Artistin debyytti-EP:llä on yhteensä viisi kappaletta, jonka tuotannosta vastaa MD$:n luotsaama Fountain Productions -tuottajatiimi, johon kuuluvat muun muassa levyjen biisit tuottaneet CashBangaz, Danitello, Fractious Frank, PABLO ja Ruuben.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.