Seinäjoki Hip Hop Festival siirtyy syyskuulle

Lukas Leon on yksi SHHF:n uusista buukkauksista.
Miranda Kivekäs

Pieniä muutoksia kokenut lineup muodostuu sataprosenttisesti kotimaisista nimistä.

Elokuun viimeiselle viikonlopulle alun perin kaavailtu Seinäjoki Hip Hop Festival on saanut uuden järjestämisajankohdan. Koronarajoitusten vuoksi festarit siirretään takaisin syyskuun puolelle viiden edellisen järjestämiskertansa tapaan.

Uusi ajankohta kaksipäiväiselle tapahtumalle on 11.-12. syyskuuta. Tapahtumapaikkana toimii edelleen Seinäjoen Rytmikorjaamon alue.

– Tapahtuman järjestäminen syyskuun puolella on kaikin puolin varmempaa ja turvallisempaa. Meillä on myös käytettävissä sisätilat melkein 1500:lle ihmiselle, joten festareilla viihtyy vielä hyvin loppukesästäkin!, promoottori Tom Kangas sanoo tiedotteessa.

Myös lineupissa nähdään muutoksia, sillä kansainvälisten COVID-19 -rajoitusten vuoksi ulkomaiset kiinnitykset eivät todennäköisesti pääse lentämään Suomeen lähikuukausina. SHHF keskittyykin tällä kertaa kotimaisiin artisteihin, mutta esimerkiksi jo julkistettu Terror Reidin keikka pyritään järjestämään ensi vuonna.

– Tälle asialle ei ole mitään mitä tapahtumajärjestäjä voisi tehdä, kun lennot ei lennä tai tullista ei mennä läpi. Esiintyjäkattaus on silti erittäin kova, ja tulemme julkistamaan loput esiintyjät kesäkuun alkupuoliskolla, kun hallitus tiedottaa seuraavan kerran tulevista rajoituksista, Kangas jatkaa.

Tapahtumassa nähdään ainakin Pyhimys, Gettomasa, Gasellit, Kube, Mouhous, OG Ulla-Maija, MELO, Lauri Haav, DJ Kridlokk, Laineen Kasperi, Hurtta ja Sexmane. Lisäksi yhdeksättä kertaa järjestettävään tapahtumaan on nyt julkistettu uusina niminä kolmatta albumiaan valmisteleva Lukas Leon sekä yhtä lailla uutta materiaalia työstävä Sairas T.

– Lippujen aiemmat tarjoushinnat jatkuvat siihen saakka kunnes rajoitusten suhteen seuraavat askelmerkit selviää!

Seinäjoki Hip Hop Festivalin ennakkoliput myy Tiketti. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.