Rekami julkaisi uuden singlen – tuleva albumi tulee olemaan ”Karonkka steroideissa”

Kimmo Kautiainen

DJ Massimon diagnoosi osui oikeaan.

Vielä viime vuoden puolella Rekami puhui Monsp-diilinsä päättäneestä Karonkka-albumistaan mahdollisesti uransa viimeisenä. Sellaiseksi projekti ei kuitenkaan jäänyt, kuten jo alkuvuodesta ilmestyneestä Ilmaisia lounaita -singlestä oli mahdollista päätellä.

Nyt jyväskyläläislähtöinen tuottaja-MC on julkaissut toisen singlen tulevalta kokopitkältään. Kappaleen nimi on Post Bartum, joka viittaa edellisen projektin julkaisun aiheuttamaan masennuskauteen.

– Yleensä se kestää 1-2 viikkoa ja sit on uus albumi jo työn alla. Luultavasti kyse on tavallaan tyhjän pesän kriisistä. Asia joka on ollut sulle erityisen tärkeä poistuu sun arjesta, Rekami avaa.

Pihlderbergin perustaja muistaa sanoneensa Karonkan jälkeen sillä fiitanneelle DJ Massimolle lopettavansa uransa. Turntablism-osaaja kuitenkin epäili, että kyse on ainoastaan post partumista.

– Googlasin mitä se tarkoitti ja sanoin, että todennäköisesti. Eli tää biisin nimi pohjautuu Massimon diagnoosiin.

Kappale on Rekamin mukaan vanha kunnon riimioksennus, jollaisia tulee usein kun on toipunut jokaista isompaa julkaisua seuranneesta masennuskaudesta. Kappaleen ytimessä on sylkeminen ilman huukkeja ja snarerumpuakaan hädin tuskin kuullaan.

– Tuleva albumi tulee olemaan Karonkka steroideissa. Paljon riimipornoa mutta myös henkilökohtaisia aihebiisejä.

Levyllä tullaan kuulemaan Rekamille tyypilliseen tapaan useita fiittaajia, joihin lukeutuvat Asa, Kasmir, Aaro630, Pyrythekid sekä lokakuun alussa uuden soolonsa tiputtava Are. Lisäksi mukana ovat ainakin ensimmäisellä singlellä fiitanneet Elastinen ja Vepu, mutta loput vierailijoista KPC-kollektiivin perustajajäsen jättää spoilaamatta.

– Turvallista sanoa, että taas kerran paras oma projekti tähän asti ja niin se kuuluu ollakin, ei tässä muuten olis järkeä näillä kilometreillä jatkaa tätä juttua.