Rähinä-artisti Leo Luthando kirjoitti voima-anthemin oman elämäntarinansa pohjalta

Leo Luthando lapsena.

Leo Luthandon uralla on alkamassa uusi aikakausi.

Leo Luthando on julkaissut tämän vuoden ensimmäisen singlensä. Tuore kappale on nimeltään Just se poika ja se toimii Rähinän ja Universalin yhteisen artistin uuden musiikillisen vaiheen avauksena.

Leo kertoo omien kuuntelutottumustensa muuttuneen viime aikoina. Luonnollisesti sen seurauksena myös hänen oma musiikkinsa tulee kuulostamaan jatkossa erilaiselta.

– Tällä hetkellä inspiroi eniten se että vaikka teinivuodet ovatkin nyt takanapäin, niin nuoruus on vasta alussa ja elettävää / koettavaa on loputtomasti, Leo sanoo.

Uudella kappaleellaan artisti katsoo kuitenkin vielä taaksepäin ammentaessaan karusta taustastaan ja peilatessaan sitä nykyiseen tilanteeseensa. Tammikuussa 20 vuotta täyttänyt Leo kuvailee henkilökohtaista biisiä oodiksi itselleen ja matkalleen UNICEF:in mainoksista loppuunmyydyn Nosturin lavalle.

– Biisi on ikään kuin voimabiisi itselleni, mutta olisi siistiä jos muutkin siitä voisivat inspiroitua kohdatessaan vaikeuksia.

Kappaleen tekijätiedoista löytyy Leon itsensä lisäksi nimet SMO ja Jaicus. Biisissä on hyödynnetty samplena SMO:n tekemää pianoraitaa, jonka ympärille Jaicus on tehnyt jälkikäteen koko muun tuotannon.

Tällä hetkellä Leolla on hyvä vaihe musiikinteossa päällä, joten artistilta on lupa odottaa jatkossa aiempaa tiheämpää julkaisutahtia. Vaikka tapahtuma-alan rajoitukset ovatkin poistuneet niin Leo ei silti aio ihan heti keikkailla, sillä hänen fokuksensa on nyt ennen kaikkea luomistyössä.

– Killahille sainatun Akun keikoilta mut voi tosin spotata DJ-pöydän takaa, Leo vinkkaa.

Kuuntele Just se poika -single alta. Lyriikat näet Klangin lyriikkaosiosta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.