Rähinä alkaa tuottaa entistä monipuolisempaa sisältöä YouTubeen

Uusi videosarja on Elastisen ja Haben ”Nuorehko H” Zecariaksen yhteistuotos.

Rähinä Recordsin perustajajäseniin kuuluva Iso H aloitti taannoin Rähinän YouTube-kanavalla oman podcastinsa nimeltä H-hetki. Nyt aiemmin lähinnä musiikkivideoille omistetulle kanavalle on ilmoitettu tulevan enemmänkin samansuuntaista sisältöä, sillä Rähinä on julkistanut uuden videosarjan nimeltä HOPPIPÄÄT NYÖKKÄÄ.

Sarjan takana ovat Elastinen sekä Haben ”Nuorehko H” Zecarias. Elastinen ei kaipaa esittelyjä ja Nuorehko H:kin on monille tuttu Sonnin Taacca -podcastin entisenä houstina sekä The Format -mediasta.

Rähinän Instagram-postauksen aiheesta näet alta. Pen & Pixel -henkisestä grafiikasta vastaa Joonagraphics.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rähinä Records (@rahinarecords)

Kuten postauksesta ilmenee tullaan sarjassa kohtaamaan suomalaisen hiphop-kentän nimiä syväluotaavien haastattelujen, musiikkifiilistelyn, spontaanin tekemisen ja aitojen keskustelujen merkeissä. Videoista vastaa Klangin haastattelussakin kesällä ollut Nicklas-duo ja ensimmäinen niistä julkaistaan keskiviikkona 15. syyskuuta.

Lisäksi Rähinän suunnalta on tiedossa uutta musiikkia. Tulossa on ainakin Areksen debyyttialbumi SKALA, jonka on tarkoitus dropata vielä tämän vuoden aikana.

Sitä ennen Uniikki julkaisee perjantaina 10. syyskuuta uuden singlensä nimeltä Karuselli. Kappaleella ovat Uniikin ohella mukana TUULI sekä viulu-covereillaan isoja katselumääriä sosiaalisessa mediassa saanut ONEVIOLIN.