Pyrythekidillä on selkeä visio siitä mitä hän tekee – platta ulos ennen kesää

Mikke Strandberg

Jyväskyläläistulokkaan pitkäsoittoa pohjustaa uusi single Neuvoi.

Jyväskylän rap-kentän neljättä aaltoa edustava Pyrythekid työstää tällä hetkellä ensimmäistä pitkäsoittonsa. Nyt Överdog on julkaissut projektia pohjustaakseen artistilta uuden singlen, jonka nimi on Neuvoi.

Kappaleella suorasukainen tulokas kertoo kuinka häntä yritetään neuvoa, vaikka hänellä on selkeä visio siitä mitä hän haluaa tehdä. Tuotannosta vastaa lähes koko muun levyn tapaan Aaro630, joka julkaisi oman EP:nsä viime syksynä.

Tulevalla albumilla tulee olemaan kaiken kaikkiaan kymmenen raitaa, joista osassa kuullaan jyväskyläläisiä ja helsinkiläisiä fiittaajia. Toistaiseksi niistä on tiedossa ainoastaan Rekami, jonka lyriikoita kuultiin jo hänen LX-Beats -aliaksensa tuottamalla edellisellä singlelohkaisulla Kaupunki.

Pyrythekid toimii soolokeikkojensa ohella Aaro630:n tämänhetkisenä keikka-DJ:nä, joten artisti tullaan näkemään myös Blockfesteillä osana Aaro630:n ja Vepun yhteistä show’ta. Omiakin keikkoja on tulossa, mutta niitä odotellessa ota heti julkaisunsa yhteydessä Verneri Linnan visuaalit tuekseen saanut Neuvoi haltuun alta.

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.