Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali

testing

17.-18.8.2018 koittaa 11. kerta, kun Blockfestit järjestetään Tampereella. Pohjoismaiden suurin hiphop-festivaali kokee jälleen kerran kasvojenkohotuksen, kun muun muassa isompia kansainvälisiä artisteja saapuu entistä enemmän Suomeen sekä jatkobileiden määrä on lisääntynyt.

Alun perin, kun Blockfestit perustettiin vuonna 2008, niin Tampereen Ratinanniemen sijasta festivaalit järjestettiin Pakkahuoneella, josta voi jo suoraan tulkita, että festarit ovat moninkertaistuneet huimalla tahdilla. Mainittakoon, että ensimmäisessä tapahtumassa oli ainoastaan Clipse (US) ulkomaisista esiintyjistä ja kotimaisia artisteja oli yhteensä kahdeksan kappaletta.

Tänä vuonna festivaaleilla tullaan näkemään Post Malone, $uicideboy$, Lil Pump, Nas, Ferg sekä kotimaisista artisteista muun muassa JVG, Cheek, Fintelligens & Kapasiteettiyksikkö, Ibusal X Kridlokk ja Gasellit. Huikean artistikattauksen lisäksi luvassa on Tampereen isoimpien klubien täyttävät Blockfestien viralliset jatkobileet, joissa on musiikista pitämässä huolta muun muassa DJ Taste, Familia (DJ Luoma & OUSNAP!), ISSAVIBE (KASPERG + Mumin), Salazar Pakyo & DJ Kushmoney, Fella Friday’s sekä lukuisat muut deejiit ja hostit.

Kovien jatkobileiden lisäksi järjestetään ensimmäistä kertaa spessummat jatkobileet eli Very Special Afterparty, jossa on mukana Post Malonen keikka-dj Smitty, Travis Scottin luotto-dj Chase B sekä kotimaiset HOODWATCH, Djangomayn, HANG the DJ sekä D.R.E.A.M. Näistä jatkobileistä tullaan vielä puhumaan vielä ensi vuonnakin, joten liput kannattaa hankkia kyseiseen erilliseen tapahtumaan Tiketistä tai Lippupisteestä.