Pintaraapaisu tulevasta: Tältä kuulostaa TheoFuego 2.0

Artisti valmistautuu isomman projektin julkaisuun.

Oman musiikin julkaisusta hetken taukoa pitänyt TheoFuego palaa musiiikkikentälle uudella singlellä Back2Me. Kappale on ensimmäinen julkaisu artistin tulevalta projektilta.

Artisti rakentaa tulevaa kokonaisuutta yhdessä huipputuottaja Santeri MD$ Kauppisen kanssa. Räppärin ensimmäinen mixtape BUFFA julkaistiin vuonna 2020, jonka jälkeen artistia ollaan kuultu mukana muun muassa Mikael Gabrielin sekä Joren & Zpopan albumeilla.

Singlen kerrotaan olevan pintaraapaisua tulevasta, johon myös juuri julkaistun biisin nimikin viittaa.

– Tää biisi on vaan pintaraapasu siitä mitä on oikeesti tulossa. Mä oon tehny ahkerasti hommia viime vuosien aikana studiolla ja sen ulkopuolella. Nyt on aika tuoda ne esille, sen takii tän biisin nimi on Back2Me.

Back2Me on tehty yhdessä tuottaja Fractious Frankin kanssa.

– Oon pitkään halunnu droppaa omaa musaa, sillon ku korona oli viel päällä nii tuntu vaikealta julkaista musaa, koska koin että en pystyis nauttii mun julkasuista yhtä paljon. Mut kaikesta elämäntapojen muutoksesta tää biisi kuitenki synty. Tein Back2Me vähän yli vuos sitten studiolla tuottaja Fractious Frankin kanssa, hän kertoo.

Tuleva kokonaisuus tulee heijastamaan artistin tämän hetkistä mentaliteettia elämässä.

– Seuraavast projektista tulee henkilökohtainen mut sellasel avoimella ja positiivisel taval. Nykyää kaikki mitä mä teen on hauskanpitoo ja tilanne mukaista, kaikki tapahtuu sil hetkellä ja sen hetken energian mukaan. Mun musa on sellastmusaa mitä mä kuuntelen päivittäin joten mä oon vaa nauttinu täst kaikesta.

Alta voit katsoa Fugen uusimman musiikkivideon, jonka artisti on tehnyt yhdessä Jiyar Seyyedin kanssa.