Paluu juurille – Mikael Gabriel räppää New Yorkissa kuvatun videon siivittämänä

Kaverikarim

Artisti julkaisi piinaavatunnelmaisen rap-kappaleen.

Univeral Musicin rosteriin kuuluva Mikael Gabriel palaa jälleen juurilleen räpin pariin. Viimeaikoina popimpaa soundia tehnyt artisti muistuttaa tänään julkaistulla piinaavatunnelmaisella Vainois-singlellään taidoistaan räpin parissa.

Artisti kuvailee uuden biisin olevan paluu intohimonsa pariin.

– Mä tulin takas intohimoni pariin. On ollut siistii rakastua taas räppäämiseen. Oon aina rakastanut tätä kulttuuria ja myös tuonut sitä popmusaan, jota oon viime vuodet tehnyt. Tuli fiilis, että haluan taas muistuttaa, että kuka täällä määrää. On ollut tosi antoisaa olla studiossa ja nähdä, miten ihmiset mun ympärillä innostuu asioista kun mä innostun niistä, hän kertoo.

Kappaleelle tehtiin myös Karim Sahebin eli Kaverikarimin ohjaama New Yorkissa kuvattu video. Mikael Gabrielin tulevasta musiikista todettiin tiedotteessa lyhyesti, että vastaavanlaisia kappaleita voidaan odottaa tulevaisuudessakin.

– Vainois on vasta alkua.

Lukuisten menestysalbumien sekä radio- ja Spotify-hittien myötä MG on vakiintunut yhdeksi Suomen kysytyimmistä ja seuratuimmista artisteista. Artisti on vuosien aikana kulkenut räpin ja hiphopin kautta popin pariin, eikä aio jättää sitä  popmusiikkia jatkossakaan tulevissa tuotannoissaan. Nyt on kuitenkin aika tehdä sitä, mistä kaikki aikoinaan alkoi.