Överdogin artisti Valma heittäytyy kesätunnelmaan uudella singlellään, joka on osa tulevaa albumia

Tuotannosta vastaa viime aikoina kovassa äänessä ollut Äänet Käskee -tuottajakaksikko.

Suomalainen hiphop-artisti Valma on paljastanut julkaisevansa kolmannen singlensä tulevalta albumiltaan. Överdog-yhtiön alaisuuteen siirtynyt artisti tuo ilmoille uuden kappaleensa tänään, perjantaina 18. elokuuta. Kesäistä tunnelmaa huokuvan singlen nimi on Magneetin lailla.

Uunituore kappale on yksi niistä ensimmäisistä kappaleista, joita Valma on itse kirjoittanut uransa aikana. Biisin viimeistelyyn on panostettu useiden kierrosten ajan, ja lopputulos onkin sulava kesähitti. Kappale on flirttaileva rakkauslaulu, joka samalla toimii kunnianosoituksena kesäromansseille.

Tuotannosta vastaa tunnettu Äänet Käskee -tuottajaduo, joka on ollut mukana luomassa suomiräpin uutta aaltoa. Valma, joka teki debyyttinsä suomiräpin näyttämöllä, on tällä hetkellä keskittynyt uuden albuminsa valmisteluun yhdessä tuotantoduon kanssa.

Uusi single lupaa tuoda kuulijoilleen tarttuvaa musiikkia ja kesäistä tunnelmaa. Valman tuleva albumi herättää odotuksia, sillä hänen aiemmat julkaisunsa ovat saaneet positiivista vastaanottoa musiikkikriitikoilta ja yleisöltä. Seuraajat voivatkin odottaa innolla, millaisia muita helmiä Valman tuleva albumi tulee tarjoamaan.