Onko rakkaushomma sittenkään mutella? – Lauri Haav julkaisi kaihoisan singlen tulevalta albumiltaan

Artistilta kuullaan tänä vuonna uusi albumi.

Lauri Haav jatkaa aktiivista julkaisutahtiaan väläytellen jälleen tulevaa albumiaan uuden singlen merkeissä. Vaikka kappale kulkee nimellä Stara, tuntuu se enemminkin muistutukselta artistin tuotannon herkemmästä puolesta. Pehmeä tuotanto ja taitava tarinankerronta johdattavat kuulijan kesäisen rakkaustarinan äärelle. Tuotannosta vastaavat tutut nimet: Aaro630 ja Ruuben.

Tähän mennessä albumilta on julkaistu ennakkoon neljä singleä, uusin mukaan lukien. Aiemmat julkaisut, etenkin Aino ja Sydämii ovat tarjonneet jokseenkin röyhkeämpää ulosantia, mutta uusin näyttää artistin mukaan levyn toista puolta.

– Tää on rehellinen rakkausbiisi ikävän tunteesta. Kappale toimii tulevan levyn jonkinlaisena kahteen jakajana ja avaa pikkuhiljaa tulevan levyn puolta, jota ei olla vielä kuultu, Haav tiivistää.

Viime vuonna julkaistu albumi Se viimeinen kesä toi artistille Vuoden alternative Emma -ehdokkuuden, mutta tuleva albumi antanee luvan odottaa jotakin aivan muuta. Aktiivinen julkaisutahti ja jonkin sortin paluu juurille tuntuukin asettaneen levyn vuoden odotetuimpien joukkoon kotimaisen rapin ja R&B:n kentällä.

Artisti on aktivoitunut julkaisujen myötä myös YouTubessa julkaisten musiikkivideoita, joista viimeisimpänä Draken How Bout Now -kappaletta versioiva Mites nyt?. Myös Stara saa lisäkseen musiikkivideon, joka on Max Steffanssonin ja Tuomas Nurmen käsialaa.

Albumin nimi ja tarkka julkaisupäivä pysyvät vielä mysteereinä, mutta artisti on paljastanut julkaisun sijoittuvan syksylle. Sitä odotellessa voit katsoa alta uuden musiikkivideon.