Odotus on ohi – Gettomasan taistelupari Lyttä julkaisee ensimmäisen EP:nsä

Jaakko Jylhä

EP muodostuu kokonaan ennenjulkaisemattomasta materiaalista.

Hetki sitä on jo odoteltu, mutta tällä viikolla se lopultakin tulee:  jyväskyläläinen Lyttä julkaisee ensimmäisen EP:nsä perjantaina 15. maaliskuuta. Levy kulkee nimellä Pieniä voittoi ja se käsittää kaiken kaikkiaan viisi ennenjulkaisematonta raitaa.

Gettomasan keikka-DJ:näkin toiminut rap-artisti kiinnitettiin PME Recordsille syksyllä 2017, ja samassa yhteydessä hän julkaisi singlen Ei siin. Sitä ennen 24-vuotiaalta ruotsalaissyntyiseltä artistilta oli tullut ulos omakustannealbumi Mr. Harald sekä single Hoidetaan, jolla kuultiin Van Hegeniä sekä Pajafellaa.

Mouhous-kokoonpanossa vaikuttava Van Hegen on mukana myös uudella EP:llä, jonka muita fiittaajia ovat Bizi, Gracias ja Joosu J. Tuotantopuolelta löytyy Lytän pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Ruubenin lisäksi Fractious Frank ja JV.

Lyttä julkisti EP:n nimen ja kappalelistan tänään Instagramissa. Tsekkaa postaus alta.

https://www.instagram.com/p/Bu3UPWQFHSq/

Levyn nimikkoraidan on tuottanut JV, kun taas Van Hegenin fiitillä varustettu Mene pois on Fractious Frankin tuotantoa. Lopuista biiteistä vastaa Ruuben.

EP:n levyjulkkarit järjestetään viikonloppuna Jyväskylän Club Escapessa, jossa dekkien takana nähdään DJ Vicky ja Joniveli. Samana iltana juhlistetaan Lytän EP:n ohella Joosu J:n tuoreen Joosua-albumin julkaisua. Tapahtuma löytyy Facebookista täältä.