Odotus on ohi – Cledokselta uutta materiaalia

Cledos valmistelee tällä hetkellä esikoisalbumiaan, joka julkaistaan loppukesästä.
Iiro Kuosmanen

PIDÄKII edustaa artistin uudistunutta soundia.

Uuden aallon seuratuimpiin nimiin lukeutuva Cledos on julkaissut pitkän odotuksen päätteeksi uuden PIDÄKII-singlen. Helsinkiläisartistin aiempaa tuotantoa pop-henkisempi kappale esittelee hänen uudistunutta soundiaan ja osoittaa samalla, ettei Cledos halua jäädä artistina paikoilleen.

Cledos on omien sanojensa mukaan alkanut ensimmäistä kertaa kirjoittamaan teksteihin henkilökohtaisempia näkökulmia ja syvempiä tarinoita. Uudistuminen on tapahtunut luontevasti ja helposti, mistä esimerkkinä toimii muun muassa se, että PIDÄKII oli hänen osaltaan kirjoitettu noin 10-15 minuutissa.

Kappaleen kirjoittajatiimistä löytyy myös ehkä hieman odottamattomasti ABREU, joka julkaisi itsekin tänään uutta materiaalia. Kaksikko teki yhteistyötä ensimmäisen kerran laulajan viimevuotisella latinopop-hitillä Amor Amor.

Lisäksi Cledoksen tuoretta kappaletta on ollut kirjoittamassa PME Recordsin jättänyt Andrei Kipahti, joka oli mukana perustamassa hittitehtaaksi muodostunutta levy-yhtiötä. Cledos ei ole enää itsekään PME:n artisti, vaan hänen julkaisuistaan huolehtii nykyään Warner Music. Tuoreimman niistä pääset ottamaan haltuun alta.