NCO julkaisi 7741-projektinsa – tuoreimmalla videolla muovailuvahamuodossa nähdään Eevil Stöö ja TIPPA

Play-Doh -geimi hallussa, next up: Visulahden vahakabinetti?

Turkulainen NCO on julkaissut uuden EP:nsä 7741, jota pohjustettiin viimeeksi loppukesästä IBE:n kanssa purkitetulla ja TV:n tunnetuimman yökyläilijän inspiroimalla Veitola-singlellä. Levy on kongolaistaustaisen Skorpioni-kiinnityksen toinen isompi sooloprojekti muutaman vuoden takaisen Väsyttää-debyytin jälkeen.

Projektin ensimmäinen singlelohkaisu Silti sai julkaisunsa yhteydessä omaleimaisen muovailuvahavideon, joka toteutettiin stop motion -animaatiotekniikalla. Sama muovailuvahateema on tuotu esiin myös sinkkujen ja itse EP:n kannessa.

Sama linja jatkuu Stone Filmsin Kotibileet-kappaleelle kuvaamilla visuaaleilla. Mikäli olet aina pohtinut millaisia Eevil Stöö ja TIPPA olisivat muovailuvahamuodossa, niin tämä video on sinulle.

Muita fiittaajia 7741:llä ovat uutta soolomateriaalia julkaissut OPA sekä SoundCloudissa itselleen nimeä tehnyt LIL YAYO, joka täyttää ”erikoismies”-termin kaikki kohdat. Lisäksi levyllä on mukana NCO:n Mauno Gang -kollegoista FETTI.

Levyllä ääneen pääsee NCO:n itsensä ohella kuusi fiittaajaa, ja yhtä lailla tuottajapuolella on mukana sama määrä tuottajia. NCO:n ohella platan tuotannosta vastaavat Slushher, sohval, 4eva, GoodJobLarry, Lameboy ja Hundrikz.

Kuuntele EP alta. Levyjulkkareista tiedotetaan myöhemmin.