”Mun uus juttu shittin’ on my exät” – Brando esittelee uutta suuntaansa

Brandon tuoreimman träkin nimi on Beyonce.

Kohta viiden vuoden ikään ehtineen TASOI Recordsin rosterissa on viime aikoina tapahtunut muutoksia, mutta ihan koko palettia ei ole kuitenkaan laitettu uusiksi. Siitä viestii esimerkiksi se, että levy-yhtiö toimii edelleen kotina sen toiminnassa alusta asti mukana olleelle Brandolle.

Senegalilaistaustaisen artistin tuorein julkaisu kantaa nimeä Beyonce. Kappaleen on tuottanut AKEEM, ja se on artistin itsensä mukaan enemmänkin maistiainen kuin varsinainen singlelohkaisu miltään projektilta.

– Tää näyttää mihin suuntaan oon lähteny viemään mun musiikkia.

Entisistä TASOI-artisteista esimerkiksi OPA ja viime kuussa uuden tuplasinglen julkaissut Diison ovat alkaneet julkaista musiikkiaan itsenäisesti. Labelilla jatkaminen sopii kuitenkin Brandolle, jonka lisäksi samalla lafkalla ovat edelleen ainakin Universalin kanssa tehdyt yhteissainaukset Hussa ja SAMUEL.

– Mä teen mun musat ja sanon millon haluun droppaa, joten se on mulle täydellinen paikka kasvaa artistina.

Viime vuoden lopussa Mitä mielt -debyyttialbuminsa julkaissut Brando on nyt tekemässä toista levyään. Mutta miten sen materiaali tulee eroamaan edeltäjästään?

– Tässä uudessa materiaalissa kaikki on mennyt eteenpäin, ja ollaan myös kokeiltu soundei mitä multa ei oo aiemmin kuultu.