Mikael Gabriel jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle

Nana Simelius

Mikael Gabrielin toistaiseksi viimeinen keikka järjestetään joulukuussa Nosturissa.

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Mikael Gabriel jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle musiikin tekemisestä. Helsinkiläisartisti ilmoitti päätöksestään sosiaalisessa mediassa.

Yli kymmenen vuotta yhtäjaksoisesti musiikkiuraansa rakentanut ja näyttelijänäkin kunnostautunut MG perustelee taukoaan halullaan kasvaa artistina ja ihmisenä. Lisäksi hän haluaa keskittyä omien suojattiensa eteenpäin viemiseen.

– Mä päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä. Aion kasvaa artistina ja ihmisenä, monipuolistua musiikintekijänä, ja luoda mun musiikkia samalla fiiliksellä, millä tähän aikoinaan rakastuin. Aion matkustella ja hakea inspiraatiota niin musiikkihommiin ku omaan elämäänki. Mulla on ollut siihen pitkään jo mahdollisuus, mutta ei aikaa.. Haluun keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän jotta voin auttaa täysillä muita. Aion keskittyä enemmän myös mun artisteihin ja viedä heitä eteenpäin. Mä tuun nyt olemaan pidempään pois, eli ainaki koko vuoden 2019. Aion tulla takas vasta ku tuntuu oikealta ja mulla on entistä enemmän annettavaa, artisti kirjoittaa.

Ilmoituksensa yhteydessä Mikael Gabriel jakoi kuvan itsestään ja koirastaan Biggiestä. Lue koko postaus alta.

View this post on Instagram

Mä oon nyt yli 10 vuotta tehny musiikkia ja ollu rundilla, oikeestaan pysähtymättä kertaakaan nauttimaan kaikesta siitä mitä on tullu tehtyy ja mitä varten oon tehny niin monta vuotta töitä. Mä päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä. Aion kasvaa artistina ja ihmisenä, monipuolistua musiikintekijänä, ja luoda mun musiikkia samalla fiiliksellä, millä tähän aikoinaan rakastuin. Aion matkustella ja hakea inspiraatiota niin musiikkihommiin ku omaan elämäänki. Mulla on ollut siihen pitkään jo mahdollisuus, mutta ei aikaa.. Haluun keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän jotta voin auttaa täysillä muita. Aion keskittyä enemmän myös mun artisteihin ja viedä heitä eteenpäin. Mä tuun nyt olemaan pidempään pois, eli ainaki koko vuoden 2019. Aion tulla takas vasta ku tuntuu oikealta ja mulla on entistä enemmän annettavaa. Viimeset keikat Suomessa on mitä on ilmoitettu ja 15.12 ne loppuu Nosturiin. Sit tehdään vielä 6 laiva keikkaa helmikuussa ja se on siinä. Mun elämänkerta julkaistaan maaliskuussa. Mun faneille: mulla tulee teitä ja teijän juttuja niin ikävä. Mä rakastan jokaista teistä täydellä sydämelläni ja olen ikuisesti kiitollinen et oon saanu ja saan tätä teille tehdä. Jokainen teistä on mulle perhettä. Kiitos kaikesta 2006-2018 tää on ollu uskomaton matka. I WILL BE BACK *Arnold voice* M. #oldmustdieforthenewtothrive

A post shared by Mikael Gabriel (@mikaelgabriel) on

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.

Kokonaan Mikael Gabriel ei tule tutkalta kuitenkaan katoamaan, sillä WSOY julkaisee hänen elämäkertansa Mikael Gabriel – Alasti maaliskuussa 2019. Hiljattain Antti X Antti -podcastissa vierailleen ohjaaja Tuukka Temosen mukaan kirjan elokuvasovitus on jo suunnitteluasteella Mikael Gabrielin leirissä. Kaksi kokopitkää elokuvaa ohjannut Temonen on ilmaissut kiinnostuksensa projektiin useampaan otteeseen.