Mikael Gabriel jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle

Mikael Gabriel istuu turkoosia seinää vasten hymyillen leveästi.
Mikael Gabriel julkaisee kuitenkin elämäkertakirjansa tulevana vuonna.
Nana Simelius

Mikael Gabrielin toistaiseksi viimeinen keikka järjestetään joulukuussa Nosturissa.

Suomen suosituimpien artistien joukkoon noussut Mikael Gabriel jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle musiikin tekemisestä. Helsinkiläisartisti ilmoitti päätöksestään sosiaalisessa mediassa.

Yli kymmenen vuotta yhtäjaksoisesti musiikkiuraansa rakentanut ja näyttelijänäkin kunnostautunut MG perustelee taukoaan halullaan kasvaa artistina ja ihmisenä. Lisäksi hän haluaa keskittyä omien suojattiensa eteenpäin viemiseen.

– Mä päätin nyt ottaa luovan tauon musiikin tekemisestä. Aion kasvaa artistina ja ihmisenä, monipuolistua musiikintekijänä, ja luoda mun musiikkia samalla fiiliksellä, millä tähän aikoinaan rakastuin. Aion matkustella ja hakea inspiraatiota niin musiikkihommiin ku omaan elämäänki. Mulla on ollut siihen pitkään jo mahdollisuus, mutta ei aikaa.. Haluun keskittyä omaan hyvinvointiin enemmän jotta voin auttaa täysillä muita. Aion keskittyä enemmän myös mun artisteihin ja viedä heitä eteenpäin. Mä tuun nyt olemaan pidempään pois, eli ainaki koko vuoden 2019. Aion tulla takas vasta ku tuntuu oikealta ja mulla on entistä enemmän annettavaa, artisti kirjoittaa.

Ilmoituksensa yhteydessä Mikael Gabriel jakoi kuvan itsestään ja koirastaan Biggiestä. Lue koko postaus alta.

https://www.instagram.com/p/BqPr9TsHSzZ/

Kokonaan Mikael Gabriel ei tule tutkalta kuitenkaan katoamaan, sillä WSOY julkaisee hänen elämäkertansa Mikael Gabriel – Alasti maaliskuussa 2019. Hiljattain Antti X Antti -podcastissa vierailleen ohjaaja Tuukka Temosen mukaan kirjan elokuvasovitus on jo suunnitteluasteella Mikael Gabrielin leirissä. Kaksi kokopitkää elokuvaa ohjannut Temonen on ilmaissut kiinnostuksensa projektiin useampaan otteeseen.