MD$:n tuottajalevyllä on mukana muun muassa G-Eazy – tekeillä myös dokumentti

Los Angelesiin muuttoa suunnitelleella MD$:llä on diili tuottajalevystään ulkomaille.
Joonagraphics

Suosittu yhdysvaltalainen hiphop-sivusto haastatteli suomalaistuottajaa.

Helsinkiläinen MD$ on viime vuosina laajentanut portfoliotaan tuottamalla maailmanlaajuisesti tunnettuja artisteja kuten 6lack, G-Eazy, Kevin Gates ja Megan Thee Stallion. Nyt MD$:n on noteerannut Internetin suosituimpiin hiphop-sivustoihin lukeutuva AllHipHop.com, joka on julkaissut laajan haastattelun suomalaistuottajasta.

Joulukuussa Sony Music Finlandin uutena A&R -konsulttina aloittanut MD$ kertoo tuoreessa haastattelussa omista taustoistaan, yhteistyökuvioistaan sekä tulevaisuudensuunnitelmistaan. Samalla mies puhuu tulevasta tuottaja-EP:stään, jonka ensimmäisten singlelohkaisujen on tarkoitus tulla ulos loppuvuodesta.

MD$:n mukaan projektilla ovat äänessä ainakin yhdysvaltalaiset G-Eazy ja Danny Seth, joiden kanssa hän on työskennellyt aiemminkin. Klangille MD$ täsmentää EP:n artistien olevan ensisijaisesti yhdysvaltalaisia ja eurooppalaisia nimiä, mutta mukaan saattaa päätyä englanniksi esiintyviä suomalaisiakin.

Lisäksi tuottajasta ollaan tekemässä dokumenttia, jota on kuvattu noin vuoden ajan kahdella eri tiimillä niin Suomessa kuin USA:ssa. Dokkarissa tullaan näkemään esimerkiksi materiaalia MD$:n Kevin Gatesille ja Megan Thee Stallionille tuottamien kappaleiden tekoprosesseista.

Kotimaisista nimistä MD$ työskentelee tällä hetkellä muun muassa Sonylle sainaamansa TheoFuegon kanssa. Töis Crew -jäsenen mixtapen on määrä ilmestyä lähikuukausien aikana.