Lytän uusi single herättää spekulaatioita – kuka vastaa kertosäkeestä?

Lyttä elää päivä kerrallaan.

Kortepohjan aidoimmaksi jäbäksi itsejulistautunut Lyttä on julkaissut toisen singlen tulevalta albumiltaan. Kappaleen nimi on Yks päivä ja sen tuottajana on toiminut Ruuben.

Kesäisen rento kappale kuvaa jyväskyläläisen uutta näkökulmaa elämään: oma paikka on löytynyt eikä enää ole kiire minnekään. Tämä tulee kuulumaan myös uudella albumilla, jolla värikkään nuoruuden elänyt Lyttä suuntaa kohti parempaa keskittymällä tasapainoon, terveyteen ja muiden motivoimiseen musiikilla.

Kappaleen kertosäe on jo herättänyt paljon keskustelua, sillä sen esittäjää ei ole merkattu fiittaajaksi. Tekijätiedoista löytyvät artistin itsensä sekä Ruubenin lisäksi Gettomasa ja Axel Kala, mutta heistä kumpaakaan ei silti kuulla raidalla.

Kertosäkeen esittäjä ei halunnut vokaalejaan merkattavan fiitiksi, mutta voimme kertoa että kyseessä on kova tekijä alalla. Toisin sanoen käsi lippaan ja KPC-leima passiin niille jotka tunnistavat äänen!

Kappaleelle on kuvattu kesäistä Jyväskylää esittelevä musiikkivideo, jonka ohjauksesta sekä kuvauksesta on huolehtinut Jiyar Seyyedi ja editoinnista JJOHANNESS. Tsekkaa video alta.