Lukas Leon julkaisi uransa henkilökohtaisimman teoksen – kappaleella fiittaa Etta ja videolla nähdään myös Cheek

Lauri Laukkanen

Bonnie & Clyde ’19?

Lukas Leon on puskenut ulos uutta materiaalia muutaman kuukauden julkaisutauon päätteeksi. Edellisen Hendrix-singlensä viime marraskuussa julkaisseen vantaalaisartistin uusin hengentuote kantaa nimeä Rooma, ja sen tuotannosta vastaavat Rafael ja Samuel Kovanko.

Lukas Leonin mukaan Rooma on henkilökohtaisin teos minkä hän on tähänastisella urallaan julkaissut. Kappaleella on mukana toinenkin paljon huomiota saanut kotimaisen urbaanin musiikin tulokas, sillä biisillä fiittaa Etta.

– Tää biisi kertoo rakkauden tuhoutumisesta verraten sitä Rooman valtakunnan hajoamiseen. Mahtavaa tehdä taas yhteistyötä Ettan kanssa, hän tuo biisiin täydellisen herkkyyden, Lukas Leon kommentoi tiedotteessa.

Yhteistyö ei tosiaan ole kaksikolle ensimmäinen laatuaan, sillä naista kuultiin jo Lukaksen XTC-hitillä, jossa oli Ettan ohella äänessä Cheek. Vaikka koko kolmikko ei uudella raidalla kohtaakaan, niin Tiihosen nimi löytyy myös Rooman tekijätiedoista.

Liiga Musicin head hocho nähdään pienessä osassa kappaleen musiikkivideollakin, jonka pääset tarkistamaan alta. Videon on tuottanut Helsinking ja sen ohjaajina ovat toimineet Rudi Rok ja Lauri Laukkanen.