Loasteeze julkaisi uuden singlen syntymäpäivänsä kunniaksi – vierailijoina Stepa ja Mactopias

Onnea Steezy!

Suomalaisen hiphopin ainoa oikea työmyyrä™ Loasteeze on jo useampana vuonna järjestänyt synttäreidensä kunniaksi räppibileet, mutta tänä kesänä ne joudutaan jättämään väliin. Traditioksi muodostuneiden pirskeiden poisjäämistä paikkaa kuitenkin tuottaja-DJ:n uusi single Unelmista totta.

Loasteezen kesäisen rennon biitin päällä kuullaan hiljattain kasvatustieteiden maisteriksi valmistunutta Stepaa sekä Mactopiasta, joka tekee tällä hetkellä sooloprojektiaan 3rd Rail Musicille. Scratchien muodossa äänessä ovat myös Elastinen ja Gettomasa, joilta julkaistiin sattumalta yhteinen bängeri ennen Loasteezen singleä.

– Biitti on todella kevyt ja simppeli, tarkotuksena on antaa tilaa vokaaleille. Olin miettiny että tää on eräänlainen hengähdystauko about levyn puolivälissä kaiken tykityksen keskellä. Stepan ”hengitä vähän” oli siis todella osuva, Loasteeze kommentoi kappaletta.

Levy josta Loasteeze puhuu on hänen tuleva & Friends -tuottajalevynsä, joka julkaistaan myöhemmin Mörssi Recordsin kautta. Projektilta on aiemmin julkaistu singlet Ei hätää sekä Insomnia, joista ensimmäisellä kuullaan Sairas T:tä ja toisella Painajaista.

Tuottajalevyn kolmas singlelohkaisu on omistettu Loasteezen isoäidille, joka Insomnian kuultuaan toivoi lapsenlapseltaan hiukan positiivisempaa musiikkia. Propsit siis Steezyn mummolan suuntaan tästä yhteistyöstä!

Markkinoinnin evästeet tulee hyväksyä, jotta näet upotuksen. Muuta evästeasetuksiasi.