Loasteeze jatkaa Masta Acen keikka-DJ:nä – edessä yli 20 keikan kiertue Euroopassa

Masta Acen ja Loasteezen ensimmäinen kohtaaminen tapahtui Liveblast-festareilla.
Camilla Cherry

Tällä kertaa Loasteeze on dekkien takana koko kiertueen ajan.

Hiphop-konkari Masta Ace aloittaa ensi viikolla uuden Euroopan-kiertueen viime syksynä Marco Polon kanssa julkaisemansa A Breukelen Story -albumin tiimoilta. Helsinkiläinen DJ Loasteeze toimi syksyllä Masta Acen keikka-DJ:nä yhdeksän keikan ajan, ja nyt yhteistyölle on tiedossa jatkoa.

Masta Acelle, eMC-kokoonpanon Stricklinille ja Loasteezelle on buukattu parikymmentä keikkaa eri puolilla Eurooppaa. Kiertue alkaa keskiviikkona 22. toukokuuta Itävallasta ja tällä tietoa sen viimeisinä etappeina toimivat festarikeikat Saksassa, Slovakiassa, Tšekissä ja Sveitsissä.

Masta Ace on jakanut listan kaikista toistaiseksi tiedossa olevista keikoista sosiaalisessa mediassa. Tsekkaa Instagram-postaus alta.

https://www.instagram.com/p/Bxd0VAfghs4/

Klangin viimevuotisessa haastattelussa Loasteeze kertoi boom bap -tuotannostaan tunnetun Marco Polon joutuneen keskeyttämään keikkailun omalta osaltaan perhesyiden takia. Tuottaja on edelleen estynyt osallistumaan keikoille isänsä terveysongelmien takia, joten häntä paikkaavat koko kiertueen ajan Stricklin ja DJ Loasteeze.

Loasteeze pääsee kohtaamaan rundin yhteydessä myös muita hiphop-maailman isoja nimiä. Esimerkiksi Tukholmassa heidän kanssaan samana iltana lavalle nousevat Grandmaster Flash ja Maseo Suomessakin lähiaikoina Gods of Rap -tapahtuman yhteydessä keikkailevasta De La Soulista. Unkarissa taas samalta backstagelta löytyy helmikuussa The All -albuminsa julkaissut Smif-N-Wessun.

Toistaiseksi kolmikolle ei ole tiedossa keikkaa Suomeen, mutta sellainen on edelleen mahdollista buukata. Keikkajärjestäjät hereillä!