Lil Uzi Vert on perunut useita keikkoja Euroopassa – Weekendiin kaavailtu keikka vaakalaudalla

Lil Uzi Vertin keikkaa Weekend-festareilla ei ole toistaiseksi vahvistettu peruuntuneeksi.

Yhdysvaltalainen Lil Uzi Vert on perunut useita keikkoja Iso-Britanniassa ja muualla Euroopassa. Samalla artistin tälle kuulle kaavaillun Suomen-keikan kohtalo on vaakalaudalla.

Lil Uzi Vertin oli määrä nousta lavalle tulevana viikonloppuna Lontoon Wireless Festivalilla, mutta keikka on nyt peruttu. Samoin artistin esiintymiset irlantilaisella Longitude Festivalilla ja alankomaalaisella Woo Hah! -festarilla ovat peruuntuneet.

Longituden mukaan philadelphialaisartisti on perunut koko Euroopan-kiertueensa, mikä tarkoittaisi myös hänen Suomen-keikkansa peruuntumista. Lil Uzi Vert on yksi pääesiintyjistä Weekend-festareilla, jotka järjestetään 19.-20. heinäkuuta Helsingin Suvilahdessa.

Toistaiseksi Weekend ei ole ilmoittanut keikan peruuntumisesta, vaikka se vaikuttaa Longituden antamien tietojen mukaan todennäköiseltä. Toisaalta Woo hah! taas on kertonut omalla nettisaitillaan kiertueen peruuntuneen osittain. Lil Vert Uzi ehti heittää ainoastaan yhden tämänhetkisen kiertueen keikoistaan ennen perumisia.

Lil Uzi Vertin keikkakalenterissa ei ole tällä hetkellä mitään merkintöjä. Facebookissa Weekend on edelleen mukana artistin tulevien keikkojen listauksessa, mutta niin ovat jo peruuntuneiksi vahvistetut keikatkin.