Lil Skiesin uudella albumilla kuullaan helsinkiläisen MVAbeatsin tuotantoa

Samuli Vienola

Def Jamille sainatun tuottajan kädenjälkeä on yhdellä projektin kappaleista.

Yhdysvaltalainen Lil Skies on julkaissut seuraajan vuoden 2019 Shelby-debyyttialbumilleen. Uusi pitkäsoitto on nimeltään Unbothered, ja sen tekijätiedoista löytyy myös helsinkiläistuottaja MVAbeats.

Projektia on aiemmin pohjustettu singleillä Havin’ My Way, OK, Riot sekä On Sight, ja sillä fiittaavat Lil Durk sekä Wiz Khalifa. MVAbeatsin panosta kuullaan 14 kappaleen kokonaisuuden loppupuolen raidalla Trust Nobody, jonka toisena tuottajana toimi Noahsaki.

– Sain hyvän startin vuoteen, nyt on aika työskennellä entistä kovemmin, MVAbeats kommentoi.

Yhteistyö ei ole ensimmäinen laatuaan, sillä MVAbeats oli mukana jo Shelbyllä tuottaessaan osittain kappaleen Breathe. Levy on juuri ylittänyt kultalevyrajan USA:ssa.

Lil Skies keikkaili Suomessakin debyyttinsä jälkeen noustessaan lavalle Ruisrockissa kesällä 2019, mutta tuolloin MVAbeatsilla jäi artistin keikka näkemättä. Tuottaja uskoo kuitenkin kohtaamiseen tulevaisuudessa, sillä hän ja jenkkiräppärin DJ ovat jatkuvasti yhteyksissä toisiinsa.

MVAbeats sekä hänen tuottajakumppaninsa JAYSTON sainattiin viime vuonna artistidiilillä Suomen Def Jamille. Mikä on tilanne heidän oman tuottajalevynsä suhteen?

– Päivämäärää ei ole vielä lukittu, mutta viimeistelemme ensimmäistä singleämme joten se toivottavasti droppaa pian!

Sitä odotellessa kannattaa tarkistaa Lil Skiesin tuore kokonaisuus. Kuuntele Unbothered alta.