Life Must Be Beautiful – Almasta kertova dokumenttielokuva ja nimikkokappale julkaistiin

Alma näyttää kieltä.
Alma oli tänä vuonna ehdolla viidessä eri kategoriassa Emma Gaalassa, ja voitti sieltä Kriitikoiden Valinta -palkinnon.
Lumi Hartikainen

Dokumenttielokuvan on ohjannut legendaarisesta Tyttö sinä olet tähti -elokuvasta näyttelyuransa läpimurron tehnyt Pamela Tola.

Suomalainen laulaja-lauluntekijä Alma, oikealta nimeltään Alma-Sofia Miettinen, on julkaissut uuden kappaleensa Life Must Be Beautiful, joka on erityisesti sävelletty ja valittu häntä käsittelevän dokumenttielokuvan, Alma – Life Must Be Beautiful, soundtrackille. Pamela Tolan ohjaaman dokkarileffan ensi-ilta on tänään, perjantaina 15. maaliskuuta, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua lähemmin poikkeuksellisen artistin elämään ja uraan.

Hank Solon tuottama ja Kuumaa-yhtyeestä tunnetun Johannes Brotherusin viuluosuuksilla rikastettu single Life Must Be Beautiful esittelee Alman herkempää ja syvällisempää puolta. Biisi on saanut inspiraationsa Alman ainutlaatuisesta elämäntarinasta ja sen odotetaan koskettavan kuulijoita ympäri maailmaa.

Dokumenttielokuva sukeltaa syvälle artistin elämään, tarjoten katsojille harvinaisen kurkistuksen Alman lapsuuteen, perheeseen ja ystäviin sekä hänen matkaansa kohti kansainvälistä menestystä. Elokuva sisältää runsaasti arkistomateriaalia ja ennen näkemättömiä otoksia Alman keikkakiertueilta, tarjoten kattavan kuvan hänen uransa vaiheista. Elokuvassa kuullaan myös Alman biisejä, jotka on tehty yhteistyössä muiden eturivin artistien, kuten Charli XCX:n ja Miley Cyruksen kanssa, jotka esiintyvät myös dokumentissa.

Alta voit katsoa leffan trailerin sekä kuunnella uutuuskappaleen.