Kube ja uusia jäseniä saanut Killah Records ottavat Forumin haltuun

Yksi Kuben tavaramerkeistä on japanilaiset autot, mikä ei jää Forumissa huomaamatta.

Kuben odotettu kuudes studioalbumi on jo todella lähellä.

Kuben uusi albumi julkaistaan perjantaina 16. heinäkuuta ja se tulee näkymään koko vahvasti koko julkaisuviikon ajan Helsingin ydinkeskustan kauppakeskus Forumissa. Paikan päällä on muun muassa Kuben ja Killah Recordsin oma pop up -liike.

Tiedossa on esimerkiksi keikkoja sekä mahdollisuus kuulla näytteitä tulevan albumin biiseistä pop upin edustalle parkkeeratusta JDM Outletin autosta. Lisäksi Gasoo ei breikkei -albumin visuaalisen ilmeen mukaisesta liikkeestä on mahdollista ostaa Killah Recordsin oheistuotteita.

Tiistaista perjantaihin paikalla nähdään Killah Recordsin artistien minikeikkoja aina kello 18. Perjantain minikeikalla on itse Kube, jonka kanssa järjestetään myös meet & greet.

Kuben lisäksi Forumissa keikkailevat viikon aikana 65uge, $auli, Dizzy, Mukki G, EL’o, Matti 8, Mari Johanna ja Mäkki. Päiväkohtaiset esiintyjät on ilmoitettu Kuben tuoreessa Instagram-postauksessa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KUBE (@kube_kube)

Huomiota herättävää lineupissa on se, että mukana ovat nimet $auli ja Mukki G. Kumpaakaan ei ole aiemmin julkistettu virallisesti Killah Recordsin uusiksi sainauksiksi, eikä heitä ole ainakaan toistaiseksi listattu rosteriin labelin Instagram-tilillä.

Molempien kohdalla voidaan kuitenkin puhua ihan loogisista liikkeistä, sillä kumpikin on aiemmin julkaissut musiikkia Mäkin luotsaamien Katutaso Äänitteen ja Luottoleibelin kautta. Vaikka levymerkkien toiminta on Mäkin ja Kuben tiiviistä yhteistyöstä huolimatta ilmeisesti jatkumassa, on osa artisteista siirtynyt niiltä Killah Recordsille.

Kube x Killah -pop up löytyy Forumin katotasosta ja sen lähimmät sisäänkäynnit ovat Mannerheimintien ja Simonkadun pääsisäänkäynnit. Maskin saa tarvittaessa maksutta Forumin infosta ja käsidesiä on saatavilla useista eri pisteistä.

Kuben Gasoo ei breikkei -pitkäsoiton levyjulkkarit järjestetään torstaina 22. heinäkuuta Helsingin Allas Sea Poolilla. Levyn tuoreinta antia edustaa single Tän takii, jonka äskettäin julkaistun videon näet alta.