Klangin ComeOn! Sessions -keikkasarjassa nähdään seuraavaksi MELO

Kaupallinen yhteistyö: ComeOn!

Striimikeikalla kuullaan GLITTER-albumin materiaalia livemuodossa.

Klangi aloitti äskettäin uuden virtuaalikeikkojen sarjan nimeltä ComeOn! Sessions, jonka aloitusjaksossa nähtiin Gettomasa. Taso pysyy korkealla myös jatkossa, ja todisteeksi siitä toisen jakson artistina toimii MELO.

Helsinkiläisartisti julkaisi huhtikuun alussa uuden GLITTER-albuminsa, joka osoitti jälleen miksi uudistumiskykyinen Skorpioni-artisti on yksi uuden aallon tärkeimmistä suunnannäyttäjistä. Kun vuoden 2021 keskeisimpiä julkaisuja tullaan listaamaan loppuvuodesta, on todennäköistä että GLITTER nostetaan esiin monilla listoilla.

Toistaiseksi MELO ei ole vielä päässyt keikkailemaan uuden materiaalinsa kanssa yhtä yksityiskeikkaa lukuunottamatta. Keskiviikon striimikeikka on siis laajemman yleisön ensimmäinen mahdollisuus kuulla paljon puhutun albumin kappaleiden liveversioita.

MELO päästetään irti Twitchissä keskiviikkona 19. toukokuuta kello 19, joten suosittelemme kaikkia laittamaan ajankohdan jo nyt ylös. Ei kuitenkaan hätää mikäli ajankohta osuu huonosti omiin aikatauluihin: jakso tullaan keikkasarjan aloitusosan tapaan lisäämään hieman myöhemmin YouTubeen.