Killah Records julkaisi kappaleen, jolla esiintyy puolet labelin rosterista

Kappale on osa Yle Areenaan ilmestyvän Mist sä tuut? -dokumenttisarjan jaksoa.

Kuben levy-yhtiö Killah Records julkaisi biisin nimeltä FLIPMODE, jota label on itse nimittänyt possebiisiksi kappaleella esiintyvän kokoonpanon vuoksi.

Single kunnioittaa Busta Rhymesin muodostaman Flipmode Squadin aikakautta ja soundimaailmaa. Kube kuvailee Bustan vaikutusta omaan nuoruuteensa sekä mielipiteensä artistin näkyvyydestä artistina.

– Mun mielestä Busta on yks kovimmista räppäreistä ja ihan liian aliarvostettu. Busta jää usein pois jengiltä top 10 listoilta mikä on mulle outoa koska itellä Busta oli junnuna jatkuvasti soitossa. Bustan oma saundi ja flow on luonut ison vaikutuksen räppiin ja repinyt standardeja kappaleiks ku dungeon dragon!

Kappale on osa Mist sä tuut? -dokumenttisarjan toisen tuotantokaudella olevaa Vantaa-jaksoa, joka julkaistaan Yle Areenaan tiistaina 21. maaliskuuta.

– Ku tein tän biitin niin automaattisesti tuli mieleen Bustan Gimme Some More klassikko vaikka se ei suoraan siltä kuulosta mut siin oli se energia ja siks tallensin biitin nimellä Gimmesomeless. Hetken pääst kuuntelin biitin uudestaan ja huukki alko rakentuu mun päässä. Kelasin et täst tulis hyvä possebiisi ja sit muistin että Mist sä tuut? -dokkariin oli tarkotus tehdä jotain joten tää sopi hyvin siihen.

Killah Recordsin rosteriin kuuluva EL’o sekä MJ esiintyvät biisillä sekä muutaman vuoden hiljaiselossa musiikkinsa kanssa ollut Jakob.

– FLIPMODE teemana oli avoin ja haluttiin et kaikki flippaa omal tavallaan verssuissaan et saadaan jokainen persoona esiin, Kube toteaa.