Kesärauhaan uusia artistikiinnityksiä: mukana Infinity Song ja Windows95man

Newyorkilainen Infinity Song -yhtye teki sopimuksen Jay-Z:n Roc Nationin kanssa jo vuonna 2016.

Kesärauhan ohjelmisto on kasvanut yhdeksän uuden nimen myötä.

Kesäkuun toisena viikonloppuna, 7.–9.6.2024, Turun Linnanpuistossa järjestettävän Keäsrauha-festivaalin ohjelmisto on laajentunut yhdeksällä uudella nimellä, jotka tuovat mukanaan sekä kansainvälistä että kotimaista osaamista. Festivaalin järjestäjät ovat myös ilmoittaneet, että lippujen hinnat tulevat nousemaan maanantaina 15. huhtikuuta alkaen, joten nopeat liikkeet ovat suositeltavia kaikille festivaalista kiinnostuneille.

Erityistä huomiota on kiinnitetty New Yorkista kotoisin olevaan Infinity Song -yhtyeeseen, joka saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen. Tämä neljän sisaruksen muodostama soft rock -yhtye on noussut musiikkimaailman tietoisuuteen sielukkaiden harmonioidensa ja kiehtovien kitarariffiensä ansiosta. Infinity Song on tehnyt merkittävän läpimurron kappaleillaan Hater’s Anthem ja Slow Burn.

Kesärauha tarjoaa myös kattavan valikoiman kotimaista osaamista. Lavalle nousevat muun muassa Suomen Euroviisuedustaja Windows95man, räpin omaperäinen helmi Eevil Stöö ja suomenkielisen melankolisen rockin ikisuosikki Lasten Hautausmaa. Lisäksi ohjelmistossa ovat Teosto-palkintoehdokas Tinyhawk & Bizzarro, seuraavan sukupolven supertähti Alma Alanko, sekä kokeellisen krautrockin edustajat Rättö & Lehtisalo. Sonia ja Lempi Elo tuovat festivaalille vaihtoehto-popin sävyjä.

Infinity Songin tarina on yhtä ainutlaatuinen kuin heidän musiikkinsakin. Sisarukset Abraham, Angel, Israel ja Momo Boyd ovat kiertäneet pitkän matkan musiikkiurallaan. Heidän musiikillinen ja akateeminen koulutuksensa tapahtui kotiopetuksessa Detroitissa, jonka jälkeen perhe muutti New Yorkiin, missä he aloittivat esiintymisen julkisesti. Vuosien varrella he ovat kehittäneet vankan fanikunnan ja saaneet tunnustusta niin yleisöltä kuin musiikkiteollisuudeltakin. Vuonna 2016 Infinity Song teki sopimuksen Jay-Z:n Roc Nationin kanssa, ja vuonna 2020 he julkaisivat ensimmäisen albuminsa Mad Love, joka sai osakseen suurta huomiota.

Kesärauhan Elektrolinnan ohjelmisto ja perjantain pääesiintyjä julkistetaan vielä myöhemmin. Festivaalin järjestäjät kehottavat pitämään silmällä tulevia julkistuksia ja muistuttavat festivaalikävijöitä lippujen hintojen tulevasta noususta.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Kesärauha (@kesarauha) jakama julkaisu